Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оцінка за підпункти № 1 та.2



Готові – за всіма показниками "Готові". В основному готові – за всіма показниками не нижче "В основному готові". Обмежено готові - за всіма показниками не нижче "Обмежено готові". Не готові – не виконані вимоги оцінки "Обмежено готові" по одному з показників.

Загальна оцінка за розділ:

Готові – за Всіма Показниками "Готові". В основному готові – за Всіма показниками "В Основному готові". Обмежено готові – за Всіма показниками не Нижче "Обмежено готові". Не готові – якщо не виконані вимоги Оцінки "Обмежено готові".

Для управління цивільною обороною створюється система пунктів управління:

- на рівні міністерств та інших центральних органів виконавчої влади - запасні пункти управління в позаміській зоні, які утри­муються за рахунок коштів, що виділяються на утримання мініс­терств та інших центральних органів виконавчої влади;

- на обласному рівні та в Автономній Республіці Крим - по два за­пасних пункти: один в місті, де розташовано орган, що здійснює керівництво цивільною обороною на даному рівні, і один в позаміській зоні. Ці пункти повинні мати захисні споруди, бути облад­наними засобами зв'язку і оповіщення, системами життєзабез­печення. Утримуються вони на балансі відповідного органу виконав­чої влади;

- на інших адміністративних рівнях пункти управління створюються за місцем дислокації органу, що здійснює керівництво цивільною обороною наданому рівні, в одному із сховищ суб'єкта господар­ської діяльності.

Для безпосереднього керівництва проведенням рятувальних робіт в найбільш важливих містах, районах, на об'єктах господарської діяльності і в районах стихійного лиха використовуються рухомі пункти управління.

Для забезпечення управління цивільною обороною створюється загальнодержавна, територіальні і об'єктові системи зв'язку і опові­щення.

Зв'язок організується у відповідності з рішенням начальника циві­льної оборони, вказівками начальника штабу і розпорядженням ви­щестоящого органу управління. Відповідальність за організацію зв'яз­ку несуть начальники управлінь з надзвичайних ситуацій і цивіль­ного захисту населення, штабів ЦО, а за її підготовку і без­перервну роботу - відповідні керівники об'єктів зв'язку.

 
 

Оповіщення організується у всіх ланках управління цивільної обо­рони з метою своєчасного приведення системи ЦО в різні ступені готовності і доведення до органів управління і всього населення роз­поряджень і сигналів цивільної оборони (рис.3.1).

Для нотаток.

____ ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 468 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...