Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Задача 1. На підприємстві випускаються три види виробів, при цьому використовуються три види сировини



На підприємстві випускаються три види виробів, при цьому використовуються три види сировини. Запаси сировини, норми його витрат й прибуток від реалізації кожного продукту наведені в таблиці. Скласти математичну модель на максимум загальної вартості продукції, що випускається.

Таблиця

Вид сировини Норми витрат сировини на 1 виріб, кг Запаси сировини, кг
     
         
         
         
Прибуток від реалізації 1 виробу, грн        

Задача 2

Є п'ять постачальників і п'ять споживачів. Потужність постачальників і попит споживачів, а також витрати на перевезення одиниці вантажу для кожної пари «постачальник - споживач» зведені в таблицю поставок. Необхідно знайти обсяги перевезень для кожної пари «постачальник споживач» так, щоб сумарні витрати на перевезення були б мінімальні.

Таблиця

Постачальники Потужності постачальників Споживачі і їхній попит
         
         
             
             
             
             
             

Варіант №4

Задача 1

Для виготовлення трьох видів продукції використовують чотири види сировини. Запаси ресурсів, норми їх витрат й ціна від реалізації кожного продукту наведені в таблиці. Скласти математичну модель на максимум загальної вартості продукції, що випускається.

Таблиця

Ресурси Норми витрат ресурсів на одиницю продукції Запаси
     
Праця        
Сировина 1        
Сировина 2        
Устаткування        
Ціна        




Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 1115 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...