Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Мета курсу



Метою дисципліни є приведення всіх наявних знань з об’єкта теорії - ТС в єдиний комплекс понять, визначень та положень, ґрунтуючись на їх структурі, параметрах, закономірностях створення і використання, а ні на окремих емпіричних даних.

Задачі курсу

До основних задач ТТС можна віднести:

1. Створення доцільної системи понять, яка дозволить зрозуміти їх значення без додаткових пояснень і виводити з них інші поняття.

2. Навчання навичкам постановки і розв’язання на сучасному науково-технічному рівні задач розробки нових, більш ефективних машин, приладів, технологічного обладнання і технологій, задач реконструкції і модернізації існуючих ТС, задач з економії трудових ресурсів, сировини, матеріалів і енергії.

3. Підготовка до оволодіння інтенсивною технологією ІТ, яка основана на використанні відповідних методів, спеціально підготовленої інформації та комп’ютерної техніки.

Структура теорії

Структура дисципліни включає основні положення щодо:

- системи понять;

- системи перетворень (СП);

- ТП як елемента СП;

- ТО як елемента СП;

- призначення ТС;

- структури ТС;

- параметрів ТС;

- оцінювання ТС;

- стадій створення і використання ТС;

- еволюції ТС;

- систематики (типів, класів, видів ТС).





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 325 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...