Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Електронні нотатки



Ми можемо з метою нотування і без згоди робити записи бесід як в аудіо-, так і у відеорежимі, наприклад, з використанням мініатюрних камер або телефонів. Електронне нотування може забезпечити точність нашого повідомлення або дозволити зібрати докази для захисту Бі-Бі-Сі від можливого судового позову або скарг. Призначення таких записів – нотування і дослідження, а не трансляція. Див. Розділ 3 "Точність – Збирання матеріалу".

Зазвичай ми не транслюємо записи, зроблені первісно для нотування. Будь-яка пропозиція щодо трансляції записів, зроблених первісно для нотування, має бути погоджена з розпорядчим редактором з редакційної політики. Д озвіл заднім числом на трансляцію зібраного в такий спосіб матеріалу надається лише за виняткових обставин.

"ЗУСТРІЧ НА ПОРОЗІ"

Quot;Зустріч на порозі" – це коли ми зустрічаємося віч-на-віч і здійснюємо або намагаємося здійснити запис інтерв’ю з ким-небудь для трансляції, або оголошуємо, що телефонна розмова записується для трансляції, коли людина не очікує, що в неї візьмуть інтерв’ю, оскільки про це не домовлялися.

Quot;Зустріч на порозі" може бути особистою або по телефону. Вона може відбуватися у громадських або приватних володіннях. Вона може призначатися для новин або публіцистичних програм, а також для комедії чи розваг.

У Бі-Бі-Сі є правила стосовно "зустрічей на порозі", яких мають дотримуватися всі продюсери. Це тому, що звичайно "зустріч на порозі" повинна бути останнім засобом. Проте метою цих правил не є запобігати законному збиранню матеріалу для щоденних новин або з дослідницькою метою.





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 249 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...