Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Програми особистих поглядів, авторські програми і веб-сайти



У нас є традиція дозволяти широкому колу людей, груп або організацій пропонувати особистий погляд або думку, висловлювати свої переконання або висувати суперечливі аргументи у наших програмах чи на наших веб-сайтах. Особисті погляди можуть бути найрізноманітніші – від категоричного викладення досить упереджених поглядів учасника кампанії і власної позиції такого фахівця чи професіонала, як викладач, науковець чи кореспондент Бі-Бі-Сі, і до думок, висловлених нашою аудиторію. Кожна з них може зробити внесок у розуміння громадськості і дискусію, особливо якщо дає змогу нашій аудиторії почути свіжі та оригінальні перспективи щодо добре відомих питань.

Інформаційне наповнення, що відображає особисті погляди, або авторами якого є окремі особи, групи чи організації, або подане нашою аудиторією, особливо при обговоренні суперечливих питань, має бути заздалегідь чітко позначене для аудиторії.

Програми особистих поглядів і авторські, а також веб-сайти відіграють дуже важливу роль у нашій продукції. Проте при висвітленні суперечливих тем, що стосуються питань публічної політики, політичних або трудових суперечностей, нам слід:

· зберігати повагу до точності факту.

· справедливо подавати протилежні точки зору там, де це належить.

· давати можливість для відповіді там, де це необхідно – наприклад, у попередньо організованій дискусійній програмі.

· забезпечувати, щоби достатньо широке коло поглядів і перспектив було включено до продукту такого ж типу і важливості, до того ж у відповідний часовий діапазон.

Зазвичай штатні працівники Бі-Бі-Сі або постійні ведучі або репортери Бі-Бі-Сі, пов’язані з новинами або програмами, що стосуються публічної політики, не повинні вести програми особистих поглядів щодо суперечливих тем.

В онлайновому режимі ми можемо надавати людям інформацію і місце для зустрічі та обговорення конкретних питань, включаючи питання політичної чи трудової полеміки або ж питання, що стосуються поточної публічної політики. Проте при цьому для нас важливо дотримуватися таких правил:

· Бі-Бі-Сі не може схвалювати або підтримувати будь-які особисті погляди чи кампанії.

· потрібно чітко розрізняти матеріали Бі-Бі-Сі та матеріали, створеними нашими користувачами. Повинно бути також зрозуміло, які ресурси ми надаємо.

· користувачі не повинні відверто висловлюватися за політичні партії або кандидатів чи проти них. Це особливо важливо у передвиборчий період (зазвичай за 25 робочих днів до дня голосування).

· сайт не можна використовувати для комерційних рекламних кампаній або збирання коштів.

· при висвітленні кампаній на сайті Бі-Бі-Сі слід ставитися до них так само, як і до будь-яких інших кампаній.

· на сайті не повинні висловлюватися кандидати на майбутніх виборах.






Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 271 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...