Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ГЛОСАРІЙ. Довгостроковими зобов’язаннями - це зобов’язання, що будуть погашені протягом строку, який перевищує 12 календарних місяців



Довгостроковими зобов’язаннями - це зобов’язання, що будуть погашені протягом строку, який перевищує 12 календарних місяців, або протягом строку, що перевищує операційний цикл, якщо він більший 12 календарних місяців.

Ефективність інвестиційного проекту – це категорія, яка відображає відповідність проекту цілям та інтересам його учасників

Інвестиційна діяльність – це процес організації інвестування в реально існуючих у країні умовах господарювання.

Інвестиційна діяльність представляє собою інвестиційний процес в реальних умовах, з акцентом на організаційні засади його реалізації та управління цим процесом.

Позиковий капітал, позикові фінансові кошти – це залучені для фінансового розвитку підприємства на поворотній основі грошові кошти й інше майно

Поточними (короткостроковими) зобов’язаннями - це зобов’язання, що будуть погашені протягом операційного циклу або повинні бути погашені протягом 12 місяців з дати складання балансу.

Тривалість виробничого циклу включає: період обертання середнього запасу сировини, матеріалів, напівфабрикатів; період обертання середнього обсягу незавершеного виробництва; період обертання середнього запасу готової продукції.

Фінансова тактика - поточна політика, спрямована на вирішення конкретних завдань відповідного періоду, що випливають із розробленої фінансової стратегії.

Фінансовий цикл підприємства = період обертання грошових коштів, інвестованих в оборотні активи, починаючи з моменту погашення кредиторської заборгованості за сировину, матеріали і закінчуючи інкасацією дебіторської заборгованості за відвантажену готову продукцію.





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 434 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...