Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Додаток П



Таблиця 1. Зміст стате й Балансу (ф. № 1-м) відповідно до П(С)БО 25

Код рядка Назва статті балансу Зміст статей
1   і
Актив
І. Необоротні активи Всі активи, які не є оборотними
  Незавершене будівництво Вартість незавершених капітальних інвестицій (включаючи устаткування для монтажу), що здійснюються для власних потреб підприємства, а також авансові платежі для фінансування таких інвестицій (залишок по рахунках 151-153 плюс аванси, перераховані під будівництво)
  Основні засоби: => залишкова вартість Первісна (переоцінена), залишкова вартість та знос власних та отриманих на умовах фінансового лізингу об'єктів та орендованих цілісних державних майнових комплексів, які віднесені до складу основних засобів згідно з П(С)БО 7 "Основні засоби", вартість інших необоротних матеріальних і нематеріальних активів. До підсумку балансу включається залишкова вартість, яка визначається як різниця між первісною (переоціненою) вартістю та сумою їх зносу на дату балансу (залишок по рахунках 101-109, 111-117, 121, 127; залишок по рахунках 131, 132, 133)
  <=> первісна вартість
  ^знос
  Довгострокові фінансові інвестиції Фінансові інвестиції на період більше одного року, а також всі інвестиції, які не можуть бути вільно реалізовані в будь-який момент (залишок по рахунках 141-143)
  Інші необоротні активи Наводяться суми необоротних активів, які не можуть бути включені до вказаної вище статті розділу "Необоротні активи" (залишок по рахунках 161-163,17, 18)
II. Оборотні активи Грошові кошти та їх еквіваленти, що не обмежені у використанні, а також інші активи, призначені для їх реалізації чи споживання протягом операційного циклу чи протягом дванадцяти місяців з дати балансу
  Виробничі запаси Вартість запасів сировини, основних і допоміжних матеріалів, палива, купівельних напівфабрикатів та комплектуючих виробів, запасних частин, тари (крім інвентарної), будівельних матеріалів, які призначені для споживання в ході нормального операційного циклу, дорослих тварин на відгодівлі та в нагулі, птиці, звірів, кролів, дорослих тварин, які вибракувані з основного стада для реалізації, та молодняк тварин. Витрати на незавершене виробництво та незавершені роботи (послуги) (залишок по рахунках 201-209,211-218,22,23)
  Готова продукція Собівартість виробів на складі, обробка яких завершена та які пройшли випробування, приймання, укомплектовані згідно з умовами договорів з замовниками та відповідають технічним вимогам. Купівельна вартість товарів, придбаних підприємствами для подальшого продажу. Сума залишків по рахунках 25-27,281-284 мінус 285





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 218 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...