Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Думка науковця. Відповідно до законодавства питання організації бухгалтерського обліку на підприємстві належать до компетенції його власника (власників) або уповноваженого



Відповідно до законодавства питання організації бухгалтерського обліку на підприємстві належать до компетенції його власника (власників) або уповноваженого органу (посадової особи).

Однак безпосередню участь в організації бухгалтерського обліку на підприємстві бере головний бухгалтер, маючи для цього відповідні знання. Завданням власника (керівника) є найняти даного працівника та наділити його відповідними повноваженнями.

Предметом організації бухгалтерського обліку с забезпечення процесу ведення і функціонування системи бухгалтерського обліку на підприємстві.

Об'єктами організації бухгалтерського обліку є документування господарських операцій і документооборот підприємства, фінансова політика, структура облікового підрозділу підприємства та регламентація роботи облікових працівників, організаційне, методичне, правове та технічне забезпечення бухгалтерського обліку та ін.






Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 251 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...