Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Організація бухгалтерського обліку. Недоліки в організації бухгалтерського обліку зумовлюють затримку в поданні звітної інформації, помітно знижують її якість



Недоліки в організації бухгалтерського обліку зумовлюють затримку в поданні звітної інформації, помітно знижують її якість. Наявність великих розривів у часі між моментом одержання бухгалтерської інформації і моментом її використання перешкоджає підвищенню ефективності діяльності суб'єктів господарювання. Недоліки в організації бухгалтерського обліку створюють умови для розкрадання майна та інших зловживань, збільшення витрат на утримання облікового персоналу.

На жаль, педагогічна практика викладання організації бухгалтерського обліку ще не освоєна, що поглиблює існуючі проблеми. Ще й зараз досить актуальними та гострими є дискусії щодо побудови та змісту цього навчального предмету.

Шановний читачу! Ви тримаєте в руках унікальну книгу з організації бухгалтерського обліку. Четверте видання підручника з організації бухгалтерського обліку призначене для підготовки бухгалтерів нової формації. Його написання є результатом проведених наукових досліджень Житомирською бухгалтерською науковою школою, яка багата своїми традиціями, учнями й послідовниками, та розвивається завдяки залученню до досліджень молодих фахівців, об'єднаних ідеями, методикою, принципами роботи. Це понад ЗО молодих науковців віком до ЗО років, більшість з яких -кандидати економічних наук.

Численні підручники з бухгалтерського обліку містять багато необхідної інформації, яка відображає порядок ведення обліку та досвід роботи висококваліфікованих бухгалтерів. Водночас, у них відсутня інформація про досвід організаційної роботи бухгалтерів, яка б комплексно й детально розкривала основи організації бухгалтерського обліку на підприємствах. Однак, за період свого існування практика організації бухгалтерського обліку зуміла досягти значних результатів, нагромадивши певний досвід, виробивши свої методи та правила, які пройшли апробацію на практиці.

Характерними рисами та перевагами підручника є чітка побудова та зручна для користування, структура, що проявляється у:

- формулюванні на початку кожної лекції переліку знань і вмінь, без
опанування яких неможливе подальше опрацювання матеріалу;

- наочному та систематизованому викладенні інформації за допомогою
таблиць і рисунків; ;, .,_ <.






Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 229 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...