Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Організація навчального процесу за кредитно-модульною системою



ЛІНІЙНА АЛГЕБРА ТА АНАЛІТИЧНА ГЕОМЕТРІЯ

Модуль І. Матриці. Визначники. Системи лінійних рівнянь.
№ тижня Теми лекцій Теми практичних занять Індивідуальні завдання Самостійна робота
         
  1. Матриці. Основні поняття. Дії над матрицями. Транспонування матриць. 1. Матриці. № 1. 1. Матриці.
  2. Визначники. Основні поняття. Властивості визначників. 2. Визначники. № 2. 2. Визначники.
  3. Невироджені матриці. Основні поняття. Обернена матриця. Ранг матриці. 3. Невироджені матриці.   3. Невироджені матриці.
  4. Системи лінійних рівнянь. Розв’язання невироджених лінійних систем. Розв’язання довільних лінійних систем. 4. Системи лінійних рівнянь. № 3, № 4.. Модульний контроль І.
Модуль ІІ. Векторна алгебра.
         
  5. Вектори. Лінійні операції над векторами. Розклад вектора за базисом. Лінійні операції над векторами в координатній формі. 5. Вектори. № 5.   5. Вектори.
  6. Добутки векторів. Скалярний добуток. Векторний добуток. Мішаний добуток. 6. Добутки векторів. № 6. Модульний контроль ІІ
Модуль ІІІ. Площина. Пряма в просторі і на площині. Лінії другого порядку.
         
  7. Лінії на площині. Поверхні і лінії в просторі. 7. Лінії на площині. Поверхні і лінії в просторі.   7. Лінії на площині. Поверхні і лінії в просторі.
  8. Площина. Пряма в просторі і на площині. Загальні рівняння площини і прямої на площині. Канонічні і параметричні рівняння прямої. Рівняння прямої з кутовим коефіцієнтом. Рівняння прямої, що проходить через дві точки. Рівняння площини, що проходить через три точки. Кут між площинами, кут між прямими, кут між прямою і площиною. Відстань від точки до площини і від точки до прямої на площині. 8. Площина. Пряма в просторі і на площині. № 7, № 8. 8. Площина. Пряма в просторі і на площині.
  9. Лінії другого порядку. Еліпс. Гіпербола. Парабола. Еліпс, гіпербола, парабола з осями, паралельними осям координат. 9. Лінії другого порядку. № 9. Модульний контроль ІІІ





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 764 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...