Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ІІ. Вихідні дані до курсового проекту



Курсовий проект виконується на основі умовних даних.

Вихідні дані для всіх варіантів курсового проекту містяться в таблицях A, B, C, D розділу IV - " Вихідні дані " методичних вказівок.

Для виконання курсового проекту студент отримує від викладача - керівника курсового проекту номер варіанту вихідних даних.

На основі цього номеру варіанту студент формує масив даних для виконання курсового проекту, заповнюючи таблиці α, β, γ розділу " Вихідні дані " курсового проекту.

Таблиця α заповнюється наступним чином.

Рядки " Виріб 1", " Виріб 2" та " Новий виріб ( 3)" заповнюються з огляду на коди виробів за варіантом, наведеними у таблиці B вихідних даних.

Решта рядків таблиці α заповнюються на основі таблиці А вихідних даних, з урахуванням варіанту курсового проекту (його парності - непарності).

Таблиці β і γ заповнюються на основі таблиць С і D з урахуванням варіанту.

При цьому, в таблиці β зазначають лише ті вироби, коди яких відповідають варіанту роботи, та лише ті види матеріалів та комплектуючих (та їхні кількість і вартість за варіантом), які застосовуються для виготовлення виробів, передбачених варіантом роботи.

В таблиці γ вказується інформація лише по виробах, коди яких відповідають варіанту роботи.

В частині випадків, вихідні дані відразу представлені у розрахункових таблицях. Так, наприклад, у таблиці 3 представлена інформація щодо структури основних засобів у базовому році, а в таблиці 7 наведена інформація щодо структури промислово - виробничого персоналу (ПВП) та окладів деяких категорій ПВП.





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 1029 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...