Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

УДК 656.13:621, 892



Борис М.М. Паливно-мастильні та експлуатаційні матеріали:Консп. лекцій/ М.М. Борис. – Львів: РВВ НЛТУ України, 2013. – 352 с. – 50 прим.

Рецензенти:

Гудз Г.С., доктор технічних наук, професор кафедри експлуатації та ремонту автомобільної техніки Національного університету “Львівська політехніка”

Адамовський М.Г., кандидат технічних наук, професор, завідувач кафедри лісопромислового виробництва та лісових доріг Національного лісотехнічного університету України,

Розглянуто і рекомендовано до ви­дання кафедрою лісових машин та гідравліки (Протокол №6 від 02 травня 2013 року) та науково-методичною радою лісомеханічного факультету НЛТУ України (Протокол №6 від 08 червня 2013 року).

У конспекті лекцій подано відомості про одержання рідких і газоподібних палив та мастильних матеріалів з нафти та з нафтової сировини, а також про основні фізико-хімічні властивості палив, мастильних матеріалів та технічних рідин. Основна увага приділяється технологічним процесам горіння всіх видів палива, вимогам до палив і мастильних матеріалів, а також теоретичним і практичним навикам використання палива, мастильних матеріалів та технічних рідин. Розглянуті системи забезпечення автотранспортної техніки паливо-мастильними матеріалами.

Конспект лекцій призначено для студентів вищих технічних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації відповідно до програми “Паливно-мастильні та експлуатаційні матеріали”. Може бути корисним для інженерно-технічних та наукових працівників лісової галузі, які займаються питаннями експлуатації машин та використанням палива, мастильних матеріалів і технічних рідин, а також їх дослідженнями.

Ó Борис М.М., 2013

Ó РВВ НЛТУ України, 2013

ЗМІСТ

ПЕРЕДМОВА.............................................................................................6





Дата публикования: 2014-11-04; Прочитано: 467 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...