Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Списана у збиток заборгованість за активами



9610 А Списана у збиток заборгованість за коштами на кореспондентських рахунках

Призначення рахунка: облік сум заборгованості за коштами, що були розміщені на кореспон­дентських рахунках в інших банках (вклади (депозити) на вимогу) та списані з балансу за ра­хунок спеціального резерву.

За дебетом рахунка проводяться суми заборгованості за коштами, що були розміщені на ко­респондентських рахунках в інших банках (вклади (депозити) на вимогу) та списані з балансу за рахунок спеціального резерву.

За кредитом рахунка проводяться суми, що надійшли як погашення заборгованості; суми, що списані у встановленому порядку. 9611 А Списана у збиток заборгованість за кредитними операціями

Призначення рахунків: облік сум заборгованості за кредитними операціями банків, що списані з балансу за рахунок спеціального резерву.

За кредитомрахунка проводяться суми, що надійшли для погашення заборгованості; суми, що списані у встановленому порядку. 9613 А Списана у збиток заборгованість за операціями з цінними паперами Призначення рахунка: облік сум заборгованості за операціями з цінними паперами, що списа­ні з балансу за рахунок спеціального резерву. За дебетомрахунка проводяться суми заборгованості за операціями з цінними паперами, що списані з балансу за рахунок спеціального резерву. За кредитомрахунка проводяться суми, що надійшли для погашення заборгованості; суми, що списані у встановленому порядку. 9615 А Списана у збиток дебіторська заборгованість Призначення рахунка: облік сум дебіторської заборгованості, що списані з балансу за рахунок спеціального резерву. За дебетом рахунка проводяться суми дебіторської заборгованості, що списані з балансу за рахунок спеціального резерву. За кредитомрахунка проводяться суми, що надійшли для погашення заборгованості; суми, що списані у встановленому порядку. 9677 А Списана у збиток заборгованість банків за іншими активами 9618 А Списана у збиток заборгованість клієнтів за іншими активами Призначення рахунків: облік сум заборгованості за іншими активами, що списані з балансу. За дебетомрахунків проводяться суми заборгованості за іншими активами, що списані з балансу. За кредитомрахунків проводяться суми, що надійшли для погашення заборгованості; суми, що списані у встановленому порядку. 962 Кошти до повернення 9620 А Валютні кошти підприємств, організацій, міністерств, відомств і Кабінету Міністрів України, що обліковуються на рахунках у Зовнішекономбанку Росії Призначення рахунка: облік валютних коштів підприємств та організацій. За дебетомрахунка проводяться суми валютних коштів підприємств та організацій. За кредитомрахунка проводяться суми повернених коштів. 9621 А Валютні кошти фізичних осіб, що обліковуються на рахунках у Зовнішекономбанку Росії Призначення рахунка: облік валютних коштів фізичних осіб, що обліковуються на рахунках у Зовнішекономбанку Росії та кореспондентських рахунках банків, які здійснювали розрахунки через Зовнішекономбанк Росії.

За дебетом рахунка проводяться суми заборгованості, що списані з балансу за рахунок спеці­ального резерву.


За дебетом рахунка проводяться суми валютних коштів фізичних осіб.





Дата публикования: 2015-11-01; Прочитано: 159 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...