Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Текст 4. Адвокат



Адвокат, у законі, є людина, яка професійно кваліфіковані, щоб просити причину іншого в суді. В якості технічного терміна, адвокат, в основному, використовується в тих правових системах, які, отриманих з римського права. У Шотландії слово належить, зокрема члена барі Шотландії, факультет адвокатів. У Франції AVOCATS були раніше організоване тіло pleaders. У Німеччині, поки розходження між консультантом і адвокат не була скасована в 1879 році, Адвокат був радником, а не адвокат. Термін традиційно застосовується для pleaders в судах канонічного права, і, таким чином, в Англії тих, хто практикував в судах цивільного і канонічного права були названі прихильників. У Сполучених Штатах термін адвокат не має особливого значення, використовується нарівні з такими термінами, як адвокат, адвокат, юрист або.

Адвокат підготовку та ліцензію на підготовку, управління і або переслідувати або захищати в суд в якості агента для іншого, і хто також дає поради з правових питань, які можуть або не можуть знадобитися в суд.

Адвокат застосовує закон до конкретних випадків. Він досліджує факти і докази, наділивши його клієнта та розгляду документів, і він готує та подає на благання в суді. На суді він вводить докази, опитує свідків, і стверджує, питання права і факту. Якщо він не виграє справу, він може шукати новий судовий розгляд або звільнення в суді апеляційної інстанції.

У багатьох випадках, адвокат може призвести до врегулювання справи без суду шляхом переговорів, примирення і компромісу. Крім того, закон дає людям влада, щоб організувати і визначити свої законні права в багатьох питаннях і різними способами, а через заповітів, договорів, корпоративних або підзаконних актів, і адвокат коштів у багатьох з цих угод.

Адвокат має кілька лояльність у своїй роботі. Вони включають в себе, що його клієнта, відправлення правосуддя, в співтоваристві, його соратників на практиці, і до самого себе. Коли ці прихильності конфлікт, стандарти професії призначені для здійснення примирення.

Юридична практика варіюється від країни до країни. В Англії юристи діляться на адвокатів, які судитися в судах вищої інстанції, і адвокати, які роблять в офісі і судитися в судах нижчої інстанції. У адвокатів США часто спеціалізуються в обмежених областях права, як кримінальне, розлучення, корпоративного, заповіти, або травми, хоча багато з них беруть участь у загальній практиці.

В Україні, прихильники діяти, щоб забезпечити право на захист від обвинувачення та надання правової допомоги при вирішенні справ у судах та інших державних органах.

На додаток до цих професійними групами є непрофесійні юридичні консультанти, які дають консультації з різних правових проблем і часто використовувані бізнес-фірм. Майже у всіх країнах цивільно-правових є нотаріуси, які мають ексклюзивні права для боротьби з такою офісної роботи, як шлюб поселень і заповітів.

У Німеччині головний відмінність між адвокатами і нотаріусами. Німецький адвокат, однак, грає ще меншу роль, ніж в залі суду французького Avocat. Адвокати часто обмежуються на практиці в судах в конкретних територій. Є додаткові обмеження в тому, що деякі адвокати практикують тільки до апеляційних судів, часто вимагаючи нового адвоката для кожного рівня судового розгляду. У Німеччині працюють юристи в адміністрації уряду більшою мірою, ніж у країнах загального права.

У Франції численні типи професіоналів і навіть непрофесіоналів обробляти різні аспекти правової роботи. Найбільш престижним вважається Avocat, які одно в ранзі до магістрату чи професора права. Грубо порівнянно з англійської адвоката, основна функція Avocat є судитися в суді.





Дата публикования: 2015-11-01; Прочитано: 203 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...