Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підсумковий семестровий контроль



Підсумковий семестровий контроль проводиться у 1 семестрі в формі заліку, у 2 семестрі в формі іспиту.

На залік та іспит виносяться питання, які дають можливість оцінити рівень та повноту знань студента з курсу “Трудове право України”.

Максимальна кількість балів, яку студент може набрати при складанні заліку, іспиту – 40 балів. Студенти, які набрали під час семестру за результатами поточного та модульного контролю максимальну суму – 60 балів, не звільняються від складання заліку, іспиту.

Студент не допускається до складання заліку, іспиту, якщо впродовж семестру він за змістові модулі набрав таку кількість балів, яка при додаванні до максимальної кількості балів, що може отримати студент на заліку, іспиті в сумі буде меншою ніж 59 (тобто ЗМ1+ЗМ2+ЗМ3≤19, або ЗМ4+ЗМ5+ЗМ6≤19).

Підсумкова оцінка з даної дисципліни визначається як сума (проста) оцінок за заліковими модулями та суми балів, одержаної на іспиті. Оцінка за результатами семестру зараховується, якщо студент набрав суму балів, яка є рівною чи більшою за встановлений мінімум залікових балів, а саме:

За 100 – бальною шкалою Оцінка за національною шкалою
90–100   відмінно
75–89   добре
60–74   задовільно
0–59     незадовільно

Приклад розрахунку підсумкової оцінки студента за семестр

  ЗМ4 ЗМ5 ЗМ6 Оцінка, отримана на іспиті Підсумкова оцінка  
Поточна оцінка у балах             22 (ЗМ4)+ 20 (ЗМ5)+ 13 (ЗМ6)+ 35 (іспит)= 90 бали (за національною шкалою – 5 відмінно)  
Оцінка за модульну контрольну роботу        
Всього у балах        

ІІІ. НАВЧАЛЬНО–ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН ЛЕКЦІЙ ТА ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ.





Дата публикования: 2015-11-01; Прочитано: 190 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...