Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Права відповідального за технічний стан і безпечну експлуатацію систем газопостачання



3.1. Особа, відповідальна за технічний стан і безпечну експлуатацію систем газопостачання, не може залишати без уваги встановлені ним випадки порушень вимог безпеки та повинна вживати заходів до недопущення їх в подальшому. В разі порушення вимог безпеки, вона повинна призупинити роботу газового обладнання та довести про це до відома керівництва підрозділу.

3.2. Відповідальний має право:

3.2.1. Здійснювати зв`язок з організацією, яка виконує роботи з технічного обслуговування та ремонту за угодою, і контролювати своєчасність, повноту і якість виконаних ними робіт.

3.2.2. Не допускати до обслуговування систем газопостачання осіб, які не пройшли перевірки знань, або які допускають порушення Правил, інструкцій заводів - виробників обладнання.

3.2.3. На вільний доступ в приміщення, які пов’язані з експлуатацією газового обладнання, за технічний стан і безпечну експлуатацію яких він несе відповідальність.

3.2.4. Подавати керівництву підрозділу пропозиції по усуненню причин, які викликають порушення вимог правил та інструкцій, пропозиції про притягнення до відповідальності осіб, що порушують вимоги Правил.

3.2.5. Не допускати введення в експлуатацію систем газопостачання і газового обладнання, які не відповідають вимогам Правил. Припиняти роботу систем газопостачання, газопроводів і газового обладнання, небезпечних для подальшої експлуатації, а також введених в роботу самовільно.

3.2.6. Надавати керівництву підрозділу пропозиції з усунення порушень Правил.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 194 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...