Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Принципи оснащення закладів готельно-ресторанного господарства



Тема1. ВСТУП. КЛАСИФІКАЦІЯ, призначення, вимоги до

УСТАТКУВАННЯ

Мета, завдання, структура та зміст дисципліни. Зв'язок її з іншими дисциплінами.

Поняття та призначення устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Вимоги, які надаються до устаткування закладів готельно-ресторанного господарства.

Класифікація та основні технічні характеристики устаткування закладів готельно-ресторанного господарства.

Принципи оснащення закладів готельно-ресторанного господарства.

Тема1. ВСТУП. КЛАСИФІКАЦІЯ УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

1. Мета, завдання, структура та зміст дисципліни. Зв'язок її з іншими дисциплінами.

2. Поняття та призначення устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Вимоги, які надаються до устаткування закладів готельно-ресторанного господарства.

3. Класифікація та основні технічні характеристики устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Принципи оснащення закладів готельно-ресторанного господарства.

1. ПРЕДМЕТ І МЕТА ДИСЦИПЛІНИ, ЇЇ місце і роль

2.

Предметом дисципліни є вивчення теоретичних основи процесів, що реалізуються в устаткуванні закладів готельно-ресторанного господарства, принципів його вибору за функціональним призначенням, технічними характеристиками, конструктивними та експлуатаційними особливостями, безпекою праці; оволодіння методиками розрахунків теоретичної продуктивності, обґрунтованої кількості машин та апаратів для технічного оснащення закладів готельно-ресторанного господарства.

Метою вивчення дисципліни є набуття студентами необхідних знань та навичок, пов’язаних з класифікацією, вибором, інженерно-технічними розрахунками, розміщенням, експлуатацією, технічним обслуговуванням устаткування готельно-ресторанного господарства, впровадження нової техніки для ефективного переоснащення підприємства, комплексної механізації та автоматизації технологічних процесів.

Завдання дисципліни є: надати студентам комплекс необхідних знань з процесів, устаткування закладів готельно-ресторанного господарства.

Зв¢язок з іншими дисциплінами: вивчення дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" базується на матеріалах дисциплін: „Інженерна графіка", "Інженерне обладнання будівель", „Організація готельного господарства", „Організація ресторанного господарства".

Роль дисципліни у навчальному процесі полягає у тому, що вона є базою для підготовки студентів до вивчення дисципліни „Організація готельного господарства”, „Організація ресторанного господарства”, „Основи автоматизованого проектування”, „Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства”, виконання курсових робіт та дипломного проекту.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 1781 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...