Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оформлення основної частини індивідуального контрольного завдання



В основній частині викладається зміст теми. Цю частину рекомендуєть-ся розділити на питання, що розкривають сутність проблеми. Збільшувати кількість питань не слід, так як це призведе до їх поверхневої розробці чи значного перевищення обсягу роботи. Обсяг – 8 – 12 сторінок, при виконанні роботи рукописним способом кількість сторінок залежить від почерку сту-дента.

5.4.1. Оформлення ілюстрацій.

Текстовий зміст роботи може бути проілюстровано графіками, діагра-мами, схемами. Вони можуть бути розташовані як по ходу написання роботи (по можливості ближче до відповідних частин тексту), так і в кінці її на окремих сторінках або у додатку.

Ілюстрації розташовуються так, щоб їх було зручно розглядати без по-вороту аркуша або з поворотом за годинниковою стрілкою. Кожна ілюстра-ція повинна мати внизу підпис «малюнок», порядковий номер і назву. Усі ілюстрації нумеруються арабськими цифрами в межах розділу. Якщо при посиланні номер малюнка не вживається, то слово «малюнок» пишеться пов-ністю (на цьому малюнку зображено...). Посилання на раніше згадані хлюст-рації, робляться з скороченням слова «дивись». Наприклад: «див рис. 1.2.».

Сама ілюстрація і її назва мають бути розташовані на одному аркуші. Допускається нумерація ілюстрацій у межах всієї роботи.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 185 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...