Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Прибуття поїздів з відчепленням локомотива



2.1 У разі прибуття збірних і вивізних поїздів (інших поїздів, у т.ч. і при відчепленні вагонів за несправністю) з відчепленням локомотива з вагонами або без вагонів черговий по станції передає розпорядження керівнику маневрів про закріплення з указанням колії приймання і встановленої ТРА станції кількості гальмових башмаків, які необхідно укласти для закріплення состава, що залишається або його частини (у разі відчеплення локомотива з вагонами) за формою:

“Складач поїздів …. Закріпіть состав поїзда № … на колії № … … гальмовими башмаками з боку … (№ стрілки, … парної (непарної) горловини, з обох сторін) ДСП … (прізвище) “ або

“Складач поїздів …. Закріпіть вагони, що залишаються на колії № …, … гальмовими башмаками з боку … (№ стрілки, … парної (непарної) горловини, з обох сторін). ДСП …(прізвище)”.

2.2 Керівник маневрів отримує гальмові башмаки у чергового по станції (або за його вказівкою в місцях постійного їх зберігання), проводить закріплення состава (вагонів) і доповідає черговому по станції про закріплення, з указанням кількості укладених гальмових башмаків, за формою:

“Черговий по станції …. Состав поїзда №… (вагони) на колії № … закріплений (і) … гальмовими башмаками з боку … (№ стрілки, … парної (непарної) горловини, з обох сторін). Складач поїздів … (прізвище)”.

2.3. Після отримання доповіді керівника маневрів про закріплення черговий по станції передає машиністу поїзного локомотива інформацію про проведене закріплення і про можливість відчеплення локомотива (локомотива з вагонами) від состава поїзда. Одночасно дає вказівку на виконання маневрової роботи з відчеплення (причеплення), подавання і прибирання вагонів.

“Машиніст локомотива № …. Состав поїзда № … (вагони) на колії … закріплені гальмовими башмаками з боку … (№ стрілки, … парної (непарної) горловини, з обох сторін). Дозволяю відчепити локомотив (локомотив з вагонами) від состава поїзда і прямувати (переставити, подати) на … колію. Маршрут готовий. ДСП …. (прізвище)”

2.4. Машиністу локомотива за всіх умов забороняється відчіплятися від состава поїзда, що прибув, до отримання повідомлення про закріплення состава (вагонів).





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 309 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...