Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Модульний контроль. Важливим об’єктом поточного контролю є виконання модульних завдань, що становить зміст модульного контролю



Важливим об’єктом поточного контролю є виконання модульних завдань, що становить зміст модульного контролю.

З метою перевірки засвоєння студентами знань за змістовими модулями, а також для надання студентам можливості набути практичних навичок письмового викладу навчального матеріалу з огляду повноти, правильності щодо суті та логічної послідовності при вивчення дисципліни «Глобалізація економіки та інформаційне забезпечення її розвитку» передбачено модульний контроль. Модульний контроль проводиться в формі письмової контрольної роботи, яка містить сім питань. Завдання для проведення контрольних робіт (модульних завдань) включають 3 теоретичні питання та 4 тестові завдання.

Кожне теоретичне питання оцінюється наступним чином:

- «2» бали за умови повного, системного, ґрунтовного та усебічного висвітлення сутності економічних явищ і процесів; чіткого формулювання понять та термінів; обґрунтування методичних принципів й підходів до розв'язання передбаченого завданням питання; виявлення знання законодавчих актів і нормативно-правових документів; надання необхідних визначень і висновків, що випливають з одержаного результату (розв'язання).

- «1» бал за умови правильного, але поверхового розкриття сутності економічних явищ і процесів; формулювання понять й термінів, в основному правильне проте наявні окремі помилки; правильного опису методики розв'язання передбачених завданням питань, з поверховим розкриттям їх сутності і взаємозв'язку; не виявлено глибоке знання законодавчих актів і нормативно-правових документів.

- «0» балів якщо студент не розкрив сутності економічних явищ і процесів; зовсім не дав визначення понять і термінів; в основному неправильно обґрунтував методологічні принципи до розв'язання передбаченого завданням питання; не ознайомлений із законодавчими актами й нормативно-правовими документами; не зробив основних розрахунків і необхідних висновків.

Кожне тестове завдання за правильну відповідь оцінюється в «1» бал, а неправильна відповідь в «0» балів.

Здані для перевірки роботи оцінює керівник курсу та викладач, який веде практичні заняття. Результати оголошується на наступному практичному занятті. Модульні контрольні роботи повертаються студентам.

Студенти, які беруть активну участь у роботі гуртків, подають наукові роботи на конкурси й олімпіади та за результатами поточного контролю знань не набрали 60 балів, за рішенням керівника курсу додатково можуть отримати до 10 балів за участь у гуртках, конкурсах, олімпіадах, конференціях, публікацію статей у наукових збірниках.

Зразок модульного завдання з дисципліни «Глобалізація економіки та інформаційне забезпечення її розвитку»





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 155 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...