Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Догляд за базою даних



Навіть якщо в процесі роботи з файлом бази даних не застосовувався режим «Конструктор» і нові дані в базу даних не додавалися (тобто якщо база даних тільки проглядалася), то все одно файл бази даних має тенденцію з часом, в процесі роботи з ним, все більше і більше збільшуватися в розмірі. Дуже сприяє збільшенню розміру файлу застосування нових сортувань і фільтрів (особливо якщо було застосовано кілька різних сортувань / фільтрів).

Це збільшення розміру файлу є, фактично, порожнечею, але ця порожнеча лежить всередині файлу, збільшуючи його об'єм. Щоб повернути файлу бази даних нормальний (мінімальний) обсяг (тобто щоб прибрати з файлу порожнечу), в Access є кнопка «Стиснути та відновити базу даних» - цю кнопку потрібно час від часу натискати (при натисканні цієї кнопки ніяка інформація, ніякі дані з файлу бази даних не видаляються). Так само базу даних можна запустити з параметром / compact, що виконає стиснення автоматично і закриє базу по закінченні процесу.

Висновок:

Під час проходження навчальної комп’ютерної практики, я набула практичних навичок роботи з операційною системою Windows та пакетом MS Office, необхідних для роботи сучасного офісу. Виконанні завдання основані на сучасних документах з якими працюють економісти, бухгалтера та інші спеціалісти в світі сучасних професій, тому це викликало в мене інтерес під час виконання та удосконалило мої вміння та знання з комп’ютерних дисциплін та роботи, безпосередньо, на самому комп’ютері.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 357 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...