Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Основні вимоги до змісту ІНДЗ



Актуальність теми. Визначаться проблематикою визначеної теми та відбором сучасних інформаційних матеріалів, що відповідають тематиці реферату та програмі вивчення даної дисципліни.

Науково-теоретичний рівень. Досягається за рахунок ретельного аналізу обраної проблеми з урахуванням сучасного розвитку даної сфери, теоретичних узагальнень, оперування об'єктивною та раціональною аргументацією, наведення характерних прикладів, доказових фактів тощо.

Структура та оформлення. Загальний обсяг ІНДЗ має складати 15-25 сторінок формату А4. Матеріал цієї письмової роботи розподіляється у відповідності до завдань: вступ, основна частина (теоретичне питання, звіт про виконання практичного завдання ситуативного характеру, звіт про розв’язання проблемного питання науково-дослідного характеру), список використаних джерел, додатки (схеми, таблиці, зразки документів). Стиль викладу матеріалу має бути науково-діловим. Текст має бути надрукованим на комп'ютері з дотриманням стилістичних і граматичних норм. Сторінки мають бути нумеровані. У тексті обов'язково повинні бути посилання на літературу та інші джерела, що використовувалися при підготовці ІНДЗ.

Титульний лист оформлюється відповідно до встановлених норм. (Додаток 1.)

У вступі(1-2 стор.) мають бути обґрунтовані актуальність та практичне значення теми теоретичного питання ІНДЗ.

В теоретичній частині(8-10 стор.) повинна бути розкрита тема теоретичної проблеми, шляхом висвітлення основних питань. При чому необхідно зосередити увагу на науково-теоретичному аналізі поставлених питань в літературі, з висновками щодо їх теоретичної та практичної значущості. З цією метою варто залучити найбільш актуальні та достовірні для розкриття теми інформаційні джерела.

У звіті про виконання практичного завдання ситуативного характеру (2-4 стор.) мають бути відображені алгоритм здійснення необхідних дій, напрямки вирішення проблеми, наведено обґрунтування їх та аналіз можливих наслідків. В цій частині можуть бути наведені розрахунки, які необхідні для звіту.

У звіті про розв’язання проблемного питання науково-дослідного характеру (3-6 стор.) мають бути відображені аналіз наукових та нормативних джерел, які розкривають зміст порушеної проблеми, пропозиції з елементами наукової новизни, які допомагають розв’язати означену проблеми, теоретичні обґрунтування та наочне відтворення способів та напрямів розв’язання проблеми. За характером викладення тексту ця частина ІНДЗ має бути наближеною до наукової розробки, статті або тез доповіді.

Перелік використаних джерел має містити всі згадувані у тексті видання із дотриманням вимог законодавства про авторське право. Правила оформлення літератури подано у Додатку 2.

Додатки. Такими можуть бути графіки, схеми, рисунки, якщо в цьому є потреба.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 670 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.01 с)...