Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Обов'язки посадових осіб молодших інженерно-технічних працівників



Працівники сервіс центру:

Частина працівників приймає у клієнтів мобільні телефоні апарати та модеми стандарту CDMA. Також ці працівники дізнаються у клієнтів причину, через яку вони звернулись до сервіс-центру. Ці працівники також оформляють гарантійні талони.

Також у сервіс центрі працюють інженери, головною задачею яких є ремонт обладнання що поступає до них. Вони проводять спочатку технічну діагностику обладнання. Далі вони намагаються знайти елемент, що вийшов з ладу. Після цього, якщо у пристрою ще не вийшов гарантійний термін, виконується за можливістю ремонт обладнання. Якщо ж гарантійний термін у пристрою вже вийшов, то інженери зв’язуються з клієнтом через телефонний зв'язок та кажуть скільки буде коштувати ремонт несправного обладнання. При згоді клієнта виконується ремонт.

Іноді зустрічаються поломки, які неможливо відремонтувати, чи їх ремонт є недоцільним. У такому випадку клієнту пояснюється ситуація з пристроєм.

Також до обов’язків інженерно-технічних працівників входить заповнення актів про технічну діагностику обладнання, заповнення гарантійних талонів. Кожен тиждень в понеділок працівники зобов’язані здавати звіт про виконану роботу протягом попереднього тижня. Звіти в електронному вигляді повинні відсилатись за електронною адресою, яка належить керівництву відділу.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 137 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...