Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Податковий звітний період



Для єдинщиків 1 ГРУПИ звітним податковим періодом є рік. Це означає що звітуватимуться вони лише раз на рік, за умови, якщо протягом року не перевищать встановленого обсягу виручки.

2,3,4 ГРУПА звітуватиметься щоквартально, в строки передбачені ПКУ для квартальної звітності. З цього можна зрозуміти що це буде 40 днів після закінчення звітного кварталу, а не до 5 числа як раніше.

Ще одним приємним моментом є те, що для 1 та 2 ГРУП передбачено право захворіти, або ж піти у відпустку і не платити за цей місяць єдиний податок. Правда за умови що у них немає найманих працівників (це стосується 2 ГРУПИ, адже ГРУПА не може мати найманих працівників)

Що стосується хвороби, вона повинна бути підтверджена документами від лікаря (лікарняний), та не меншою за 30 календарних днів, тим хто не «впишеться» у цей термін вочевидь не дозволять зекономити на податках J проте для тих хто хворітиме більше незрозуміло як відраховуватимуть податки і чи відраховуватимуть до прикладу за зайві пів місяця, якщо хвороба тривала півтора місяця.

Якщо говорити про відпустку це право не платити за один місяць в році, проте для тих хто не має найманої робочої сили, але незрозуміло, чи передбачено це для тих хто мав найманих у звітному році, але на даний момент не має чи для усіх підприємців корті на момент відпустки не мають найманців.

Для сплати єдиного податку і надалі передбачено авансову форму, як і раніше до 20 числа за наступний місяць. Несплата протягом двох кварталів надає право податковій анулювати свідоцтво.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 245 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...