Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання 2. За даними стану здоров’яучнів восьмого класу загальноосвітньої школи, 25 дітей практично здорові, але одна з них має низький рівень фізичної підготовленості



За даними стану здоров’яучнів восьмого класу загальноосвітньої школи, 25 дітей практично здорові, але одна з них має низький рівень фізичної підготовленості, шестеро – незначні відхилення у стані здоров’я (слабка міопія), четверо – порушення опорно-рухового апарату, троє хворіють на бронхіальну астму.

Розподіліть учнів на групи з фізичного виховання.

Завдання 3

За даними стану здоров’яучнів десятого класу загальноосвітньої школи, 18 підлітків практично здорові, але двоє з них мають низький рівень фізичної підготовленості, п’ятеро – незначні відхилення у стані здоров’я (слабка міопія, плоскостопість), троє – хронічні захворювання нирок та печінки, один хворіє на бронхіальну астму і один учень має ваду серця в стадії компенсації.

Розподіліть учнів на групи з фізичного виховання.

Завдання 4

За даними стану здоров’я учнів п’ятого класу загальноосвітньої школи, 23 дитини практично здорові, але двоє з них мають незначні відхилення у стані здоров’я (слабка міопія, сколіоз), двоє – порушення опорно-рухового апарату, двоє хворіють на бронхіальну астму, шестеро часто (більше ніж 4 рази на рік) хворіють на гострі інфекційні хвороби і одна має ваду серця у стадії компенсації.

Розподіліть учнів на групи з фізичного виховання.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 128 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...