Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Комплексна контрольна робота



Комплексна контрольна робота має одне завдання для кожного студента з декількома варіантами, які відрізняються лише параметрами. Завдання складається з теоретичного питання та практичного, яке виконуються за комп'ютером, індивідуально. Робота виконується в аудиторії не допускається використання конспектів та підручників. Результати роботи студенти демонструють при завершені часу відведеного на виконання роботи.

Варіанти комплексної контрольної роботи:

Варіант 1
1. Етапи розвитку комп’ютерної мережі. 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.
Варіант 2
1. Історія виникнення Інтернет. 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію..
Варіант 3
1. Мережі локальні та глобальні. 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.
Варіант 4
1. Зміст технології гіперпосилань. 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.
Варіант 5
1. Принципи навігації в Internet Explorer. 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.
Варіант 6
1. Призначення, види та топологія комп’ютерних мереж. 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.
Варіант 7
1. Апаратні засоби комп’ютерних мереж. 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.
Варіант 8
1. Поняття та загальна схема побудови комп'ютерної мережі Інтернет. 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.
Варіант 9
1. Основні сервіси мережі Інтернет. 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.
Варіант 10
1. Поняття «презентація». Мета застосування. 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.
  Варіант 11
1. Режими, передбачені у Microsoft PowerPoint. 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.
  Варіант 12
1. Мови програмування. Як вони класифікуються?. 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.
Варіант 13
1. Різновиди веб-сайтів і веб-сторінок.. 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.
Варіант 14
1. Поняття «гіпертекст». 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.
Варіант 15
1. Поняття «гіперпосилання». 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.
Варіант 16
1. Поняття «веб-документ». 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.
Варіант 17
1. Структура веб-сайту. 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.
Варіант 18
1. Методи наповнення сайту текстовою та графічною інформацією. 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.
Варіант 19
1. Методика завантаження файлів на сайт. 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.
Варіант 20
1. Редактори веб-сайтів з графічним інтерфейсом. 2. Підготувати графічні та текстові елементи презентаційних матеріалів уявної дизайн-студії (відповідно до своєї спеціалізації) та створити флеш-анімацію.




Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 273 | Нарушение авторского права страницы



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...