Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Модифікація області діаграми



Щоб покращити зовнішній вид діаграми, можна додати рамку навколо неї, змінити фон області, на якій вона розташовується, і т. п. Щоб змінити вид області, на якій розміщена діаграма, виконайте наступне:

1. Виділіть елемент, область якого необхідно змінити, або виберіть його в списку Элементы диаграммы, розташованому на панелі інструментів діаграми. Так, щоб змінити фон області діаграми або його межі, натисніть на області діаграми. Для модифікації фона або межі області побудови діаграми виберіть Область построения диаграммы.

2. Натисніть на кнопці Формат області побудови на панелі діаграми.

3. Виберіть вкладку Вид.

4. Щоб змінити вид межі виділеної області, встановіть відповідні опції і області вікна Рамка. Таким чином ви можете змінювати тип, колір і товщину лінії меж. В області вікна Образец відобразяться лінії меж, відповідні зробленим вами установкам.

5. Якщо вимагається змінити фон виділеної області, виберіть відповідний колір і засіб заливки. Наприклад, натисніть на кнопці Способы заливки і виберіть потрібний тип заливки (Градієнтна, Текстура, Візерунок або Малюнок). В якості фона можна також використати графік, що імпортувався. Виконавши всі необхідні установки, натисніть на кнопці ОК.

Додаткові засоби форматування діаграм





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 216 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...