Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Про Чемпіонат Європи WDFPF з окремих вправ пауерліфтингу

ПРОЕКТ

ЗАТВЕРДЖУЮ

Президент Української бездопінгової федерації пауерліфтингу

Смольніков А.В.

______________________________

Червня 2013 року

ПОЛОЖЕННЯ

про Чемпіонат Європи WDFPF з окремих вправ пауерліфтингу

(для учасників від України)

  1. МЕТА І ЗАВДАННЯ

Змагання проводяться у відповідності з календарним планом WDFPF з метою популяризації пауерліфтингу та сприяння його масовому розвитку. У процесі змагань вирішуються наступні завдання:

- підвищення спортивної майстерності атлетів;

- здобуття атлетами досвіду участі у змаганнях високого рівня;

- формування корпусу суддів УБФП\WDFPF;

- пропаганда здорового способу життя, профілактика негативних явищ у молодіжному середовищі.

  1. ТЕРМІНИ І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ

Змагання відбудуться 13, 14 і 15 вересня 2013 року за адресою: Україна, м.Черкаси, проспект Т.Г.Шевченка, 249, Палац культури „Дружби народів”. 13 вересня – змагання з присідання, 14 вересня – змагання з жиму лежачи, 15 вересня – змагання зі станової тяги.

  1. ОРГАНІЗАТОРИ, КЕРІВНИЦТВО І ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ

Організатором змагань є Всесвітня Бездопінгова Федерація Пауерліфтингу (WDFPF). Загальне керівництво підготовкою і проведенням змагань покладається на оргкомітет, затверджений Президентом УБФП. Безпосереднє проведення змагань покладається на колегію суддів, призначену Президентом WDFPF. Змагання проводяться за діючими Правилами WDFPF у Безекіпірувальномута Екіпірувальному дивізіонах.

  1. ОРГАНІЗАЦІЇ ТА СПОРТСМЕНИ, ЯКІ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯХ

До змагань допускаються спортсмени, члени WDFPF.

Спортсмени-члени УБФП для допуску до Чемпіонату Європи з окремих вправ повинні взяти участь в одному із змагань за версією УБФП\WDFPF:

- Чемпіонат Світу з пауерліфтингу 2012 року;

- Чемпіонат України з пауерліфтингу 2012 року;

- Кубок України з жиму лежачи 2012 року;

- Чемпіонат України з окремих вправ 2013 року;

- Кубок Чорного моря 2013 року;

- міжнародні змагання 2013 року (до Чемпіонату Європи у Черкасах).

Кожний учасник має надати іменні заявки на участь у змаганнях, а також зроблити внески відповідно до цього Положення. Кожний спортсмен повинен мати страховий поліс і спортивну форму відповідно до Правил WDFPF. Змагання є особистою та командною першістю.

  1. ПОРЯДОК ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ

Особиста першість визначається у кожній ваговій та віковій категорії кожної вправи за кращим результатом. Командна першість визначається у кожній вправі за сумою балів 12-ти кращих результатів в категорії Open відповідно до Правил WDFPF.

  1. НАГОРОДЖЕННЯ

Усі учасники змагань отримують сертифікати учасників змагань та футболки. Переможці і призери у кожній ваговій та віковій категорії нагороджуються медалями. Абсолютні чемпіони у кожній вправі за формулою Шварца/Малона нагороджуються кубками і призами.

  1. МАТЕРІАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗМАГАНЬ

Організація, підготовка та проведення Чемпіонату, забезпечення необхідним інвентарем та обладнанням покладається на оргкомітет.

Призовий фонд формується із внесків учасників змагань та спонсорських внесків. Кожний учасник зобов’язаний сплатити внесок за участь у змаганнях. Внески вносяться представниками команд чи особисто учасниками змагань. Розміри внесків з кожного учасника змагань становлять:

- за участь в одній вправі в одному дивізіоні – 700 грн.;

- за участь у двох вправах чи\і дивізіонах – 1000 грн.;

- за участь у трьох вправах чи\і дивізіонах – 1300 грн.;

- доплата за участь у кожній наступній вправі чи\і дивізіоні – 100 грн.

Половину суми внеску за участь у змаганнях кожний учасник повинен завчасно (до 12.08.2013 р.) перерахувати на рахунок УБФП: отримувач – ГО «УБФП», код отримувача 35471402, номер рахунку №26002253196100 у відділенні №911 АКІБ «УкрСиббанк», МФО 351005, призначення платежу – членський внесок. При сплаті внеску платник має обов’язково вказувати своє прізвище та ініціали.

Уся сума внеску за участь у змаганнях може бути сплачена завчасно шляхом перерахування коштів на вказаний вище рахунок УБФП. У разі неможливості участі у змаганнях атлета, який повністю сплатив внесок шляхом перерахування коштів на поточний рахунок УБФП, атлету повертається лише 50% сплаченої суми. З питань попередньої сплати внесків спортсмени мають звертатися до своїх регіональних представників, а у випадку їхньої тимчасової відсутності – безпосередньо до керівництва УБФП за тел. (097)539-50-08 або на E-mail: [email protected].

Атлети, які завчасно сплатили 50% внесків на рахунок УБФП, другу половину (50%) внесків готівкою сплачують на мандатній комісії або під час зважування. Внески готівкою приймаються від представників команд чи від окремих спортсменів.


Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 244 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...