Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Мета роботи: вивчення студентами баз даних в глобальній мережі Інтернет на прикладі порталуПарус Інтернет-Консультант" (http://consultant.parus.ua)



Міністерство освіти і науки України

Житомирський державний технологічний університет

Кафедра ПЗC

Методичне забезпечення виконання лабораторних робіт для студентів денної та заочної форми навчання з курсу «Інформаційні системи і технології»

Розробник к.т.н., доцент Грабар О.І.

Житомир

Лабораторна робота №1

Мета роботи: вивчення студентами баз даних в глобальній мережі Інтернет на прикладі порталу rada.gov.ua.

Засоби: електронний пакет прикладних програм Microsoft, глобальна мережа Інтернет, Web-браузер та електронний варіант завдання лабораторної роботи.

Завдання: вивчення роботи порталу rada.gov.ua та робота з пошуком електронних документів на ньому: знайти «Закон про рекламу» трьома різними способами, в кінці кожного способу має бути відкритий сам закон.

1.

Вводимо необхідну адресу в web-браузері та відкриваємо портал

2. Оглядаємо портал

3. Вибираємо пошук документів

4. Вибираємо «розширений пошук»

5. Задаємо параметри

і отримуємо результати пошуку. В кінці пари студенти показують свій звіт.

Лабораторна робота №2

Мета роботи: вивчення студентами баз даних в глобальній мережі Інтернет на прикладі порталуПарус Інтернет-Консультант" (http://consultant.parus.ua).





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 145 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...