Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

МЕТА і задачі курсової роботи



ЗМІСТ

1. МЕТА І ЗАДАЧІ КУРСОВОЇ РОБОТИ…………………………………  
2. ПОРЯДОК ПІДГОТОВКИ, ЗМІСТ І ОБСЯГ КУРСОВОЇ РОБОТИ….  
2.1. ВИБІР ВАРІАНТУ, СТРУКТУРА І ОБ'ЄМ РОБОТИ  
2.2. ДАНІ ДЛЯ ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ  
3. ОФОРМЛЕННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ………………………………….  
4. КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ КУРСОВОЇ РОБОТИ……………………………...  
СПИСОК рекомендованої ЛІТЕРАТУРИ…………………………..  
ДОДАТОК А. Зразок оформлення титульної сторінки……  
Додаток Б. Дані за варіантами………………………………….  

МЕТА І ЗАДАЧІ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Навчальним планом академії передбачається написання студентами курсових робіт з дисципліни. У курсовій роботі необхідно відобразити актуальні теоретичні і практичні проблеми дисципліни, що вивчається, продемонструвати уміння синтезувати здобуті теоретичні знання і використовувати їх під час дослідження практичних проблем; показати рівень володіння ним законодавчою та нормативно-методичною базою; засвідчити уміння оформляти у цілісному документі результати теоретичних досліджень, використовуючи для цього комп’ютерну техніку; продемонструвати здатність формулювати висновки про напрями вирішення проблеми.. При цьому теоретичні положення повинні освітлювати в тісному зв'язку з практичною проблематикою роботи, сучасною практикою і завданнями господарювання в Україні.

Курсова робота з дисципліни “Соціально-економічні основи фінансового планування” виконується студентами денної форми навчання за індивідуальним комплексом завдань, які передбачають теоретичне опрацювання відповідних теоретичних питань та виконання практичного розрахунково-аналітичного завдання.

Курсова робота містить розрахунково-графічне завдання.

При написанні курсових робіт необхідно використати практичний матеріал. Привітається використання статистичного та практичного матеріалу, який може бути представлений в додатках до роботи у формі таблиць, схем, діаграм, графіків.

Метою курсової роботи є:

1. Систематизація і закріплення теоретичних знань студентів по основних розділах курсу дисципліни, що вивчається.

2. Придбання знань і практичних навиків розробки фінансового плану підприємства.

3. Уміння робити обґрунтовані висновки, моделювати різні господарські ситуації, визначати вузькі міста та формулювати і розробляти конкретні пропозиції.

Також курсова робота як форма учбового процесу дозволить підготувати студентів до виконання дипломної роботи, а саме: придбати і розвинути навики роботи із спеціальною економічною літературою, методичними і фактичними даними; здатність логічно і чітко висловлювати свої думки; уміння творчо застосовувати теоретичні положення для оцінки конкретних явищ.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 795 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...