Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема 11. Доходи та прибутки у підприємницькій діяльності



Поняття доходів та їх групування. Методи обліку доходу від реалізації. Аналіз реалізації продукції та виконання договірних зобов’язань. Прибуток як економічна категорія. Планування прибутку. Аналіз прибутку підприємства.

Тема 12. Витрати у підприємницькій діяльності

Поняття витрат та їх класифікація для визначення собівартості та фінансових результатів. Класифікація витрат для контролю та прийняття управлінських рішень. Резерв економії витрат.

Тема 13. Аналіз «витрати-обсяг-прибуток» (CVP) як інструмент оцінки перспектив підприємництва

Сутність та основні показники, що використовуються під час CVP-аналізу. Визначення точки беззбитковості. Цільове планування прибутку. Визначення впливу зміни обсягу реалізації на прибуток. Операційний (виробничий) важіль. CVP-аналіз багатономенклатурного підприємства.

Тема 14. Оподаткування підприємницької діяльності

Сутність та функції податків. Елементи оподаткування. Система оподаткування України. Спрощена система оподаткування обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва. Порядок та умови переходу на єдиний податок. Порядок нарахування і термін сплати єдиного податку.


ПРАКТИЧНІ ЗАВДАННЯ

Економічна основа бізнесу і підприємництва





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 130 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...