Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

До виконання практичних занять



з дисципліни Іноземна мова (англійська)

для студентів 2-3 курсів

напряму підготовки 6.051602 Технологія виробів легкої

промисловості

галузі знань 0516 Текстильна легка промисловість

факультету Технологій та дизайну

Херсон – 2013 р.


Методичні рекомендації до виконання практичних занять з дисципліни «Іноземна мова» (англійська) для студентів 2-3 курсів напряму підготовки 6.051602 Технологія виробів легкої промисловості факультету технологій та дизайну.

Укладач: ст. викладач Босакевич Л.М., викладач Морозова Т.О.

кількість сторінок 82.

Рецензент: Подвойська О.В., к філол.н., доцент

Затверджено

на засіданні кафедри іноземних мов

протокол №7 від 30.01.13

Зав. кафедри _______ доц. Подвойська О.В

Відповідальний за випуск ______________________________________

Вступ до методичних рекомендацій

Основною метою даної методичної розробки є оптимізація процесу вивчення англійської мови.

Методичні рекомендації до практичних занять призначені для навчання студентів напряму підготовки 6.051602 «Технологія виробів легкої промисловості» для читання текстів з фаху на англійській мові та їхнього розуміння для вилучення необхідної інформації та проведення бесіди зі спеціальності студента.

МР для студентів ІІ-ІІІ етапу навчання факультету технологій та дизайну побудовані відповідно до вимог діючої програми з англійської мови для студентів технічних вузів. Методичні вказівки містять текстовий матеріал, відібраний з оригінальної науково-технічної літератури та Інтернету у сфері легкої промисловості, а також передтекстові та післятекстові вправи, що розвивають навички вивчаючого, ознайомлювального, пошукового та оглядового читання. Кожний урок (unit) містить такі розділи: Language, Reading, Comprehension, Oral Practice, Writing. Тексти уроків також використовуються як основа для навчання усному мовленню в обговоренні, переказі, монологічному мовленні, а також у розмовах, та рольових ситуаціях. З метою розвитку комунікативної компетенції в галузі професійного усного мовлення пропонуються діалоги, рольові ситуації, а також проблемні завдання для проведення дискусій.


Unit I





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 274 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...