Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Виконання студентами тестових завдань з питань теми заняття. Ключовими термінами, на розумінні яких базується засвоєння навчального матеріалу теми, є: штраф, максимальний та мінімальний розмір штрафу



Методичні вказівки

Ключовими термінами, на розумінні яких базується засвоєння навчального матеріалу теми, є: штраф, максимальний та мінімальний розмір штрафу, заміна штрафу іншим видом покарання, військове, спеціальне звання, ранг, чин, кваліфікаційний клас, службові обмеження для військовослужбовців, дисциплінарний батальйон.

З метою глибокого засвоєння навчального матеріалу при самостійному вивченні теми студенту варто особливу увагу зосередити на таких аспектах:

Загальна характеристика кримінальних покарань, не пов’язаних із позбавленням волі. Правове становище засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. Установи та органи, які виконують покарання, не пов’язані з позбавленням волі.

Зміст поняття покарань, не пов’язаних з ізоляцією від суспільства. Види покарань, не пов’язаних з виправно-трудовим впливом на засудженого.

Порядок виконання покарання у виді штрафу. Заміна штрафу громадськими, виправними роботами, позбавленням волі.

Поняття військового, спеціального звання, рангу, чину або кваліфікаційного класу.

Порядок і умови виконання покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю. Обов’язки кримінально-виконавчої інспекції з виконання покарання у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю. Обов’язки засуджених до позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю.

Порядок і умови виконання кримінального покарання у виді службових обмежень для військовослужбовців. Кримінально-правові наслідки відбування покарання у виді службових обмежень для військовослужбовців.

Порядок виконання покарання у виді тримання в дисциплінарному батальйоні військовослужбовців. Режим у дисциплінарному батальйоні. Права і обов’язки засуджених. Праця засуджених. Соціально-виховна робота із засудженими військовослужбовцями. Ради громадськості засуджених. Заходи заохочення та стягнення. Матеріально-побутове та медичне забезпечення засуджених. Звільнення від відбування покарання.

Семінарське заняття 4.

Тема 3. Виконання покарань, не пов’язаних з позбавленням волі

Питання для усного опитування та дискусії

4.1. Виконання покарання у виді громадських робіт.

4.2. Виконання покарання у виді виправних робіт.

4.3. Виконання покарання у виді конфіскації майна.

4.4. Виконання покарання у виді арешту.

4.5. Виконання покарання у виді обмеження волі.

Аудиторна письмова робота





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 135 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...