Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Послуги кредитування



Професійні кредитні брокери, що надають консультаційні послуги в сфері кредитування як юридичних, так і фізичних осіб, динамічно розвиваються в Україні й на території СНД. Завданням таких компаній є професійна допомога у виборі оптимальних програм кредитування і подолання можливих труднощів в процесі оформлення кредиту. Кредитні брокери – це посередні особи між банками та потенційними позичальниками, які надають консультаційні послуги з питань фінансування, надають допомогу в отриманні кредиту. До кредитного брокера є сенс звертатися, коли Вам необхідно отримати кредит, якщо Вам бракує часу для оформлення всіх документів, можливості обрати для себе оптимальний варіант кредитування. Кредит на авто – це довгостроковий вид кредитування засобу від кредиту, за яким надаються на купівлю нових або колишніх у використанні автотранспортних засобів. При купівлі нового автомобіля в автосалоні пропонуються програми кредитування банку, за якими функціонує даний автосалон.

Експрес-кредити – це короткострокові кредити, які видаються суб'єктам підприємницької діяльності з діловою репутацією і кредитною історією на комерційні потреби під фінансову поруку. Головними умовами даного виду кредитування є: позитивна репутація і кредитна історія позичальника, а також період здійснення ним підприємницькій діяльності. Зі всіма своїми достоїнствами, експрес-кредити – це достатньо ризиковані види кредитування. Високий ризик неповернення таких кредитів, банки компенсують великими ставками та комісійною винагородою. Іпотечний кредит – це довгостроковий кредит, що надається банком на купівлю нерухомості або споживчі потреби під заставу нерухомого майна, яке знаходиться у приватній власності позичальника або третьої особи. Щоб обрати оптимальний варіант, необхідно проаналізувати насамперед декілька іпотечних програм у різних банківських установах, обчислити всі витрати щодо отримання кредиту.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 295 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...