Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Стійка для підвішування м’ясних туш



Марка П-26. Являє собою зварну конструкцію з стальних труб. Поперечна перекладина має гачки для підвішування м’ясних туш та напівтуш. Стійка встановлюється над ванною, котра використовується для миття м’яса за допомогою щітки-душа, а також для збору та відводу соку, що витікає з м’яса при його розморожуванні.

Розміри стійки (мм): Д – 1350, В – 1750, Ш (основи) – 510. М – 43 кг.

При виробі стійок навантаження на кожен крючок рівна 55 кг. По кількості м’яса, що надходить в їдальню визначають кількість крючків, а після цього по каталогу вибирають тип стійки.

ВІЗКИ

Візки використовуються для транспортування продуктів зі складу в їдальні, а також для переміщення продуктів, готової їжі, посуду та приборів в середині їдальні. В залежності від конструкції вони поділяються на візки загального і спеціального призначення.

До візків загального призначення відносяться вантажні візки з відкритими платформами, призначені для перевезення затарених продуктів, а з платформами та бортиками – для перевезення насипом картоплі і овочів.

До візків спеціального призначення відносяться для перевезення наплитних котлів, столового посуду і приборів, готової їжі в бачках, а також для миття кухлів.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 562 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...