Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Цінність результатів для навчального процесу



Отримано гриф МОН України для навчального посібника «Компоненти та пристрої волоконно-оптичних ліній зв’язку» авторів Щекотихіна О.В., Пізи Д.М., Бугрової Т.І.

Отримано гриф МОН України для навчального посібника "Протоколи цифрового підпису" авторів Козіної Г. Л., Молдов’яна М. А., Неласи Г. В.

Підготовлено окремі частини навчального посібника «Фізико-технічні методи захисту інформації» авторів Клочко В.В., Карпукова Л.М., Лізунова С.І.

Підготовлено до друку методичні вказівки до нових лабораторних робіт з дисципліни «Криптографічні засоби захисту інформації».

Надруковано методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Криптографічні засоби захисту інформації».

Підготовлено практичні завдання для створення нових лабораторних робіт з дисципліни «Захищені телекомунікаційні технології» за участю студента 5-го курсу групи РТ-818 Калініна Д.А.

Прийнято участь в корегуванні методичних вказівок з дисципліни «Комп’ютерні мережі» для студентів спеціальності «Захист інформації в комп’ютерних системах та мережах».

Підготовлено до друку методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Системи передачі інформації».

Підготовлена дипломна робота на тему «Реалізація цифрових сертифікатів для розмежування доступу в СУБД», вик. студ.гр.РТ-818 Лисіков С.С., кер. Куцак С.В. За результатами дипломної роботи підготовлено доповідь на «Тижні науки».

Вдосконалено методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Антивірусні технології».

Результати досліджень використовуються при викладанні навчальних дисциплін «Пристрої обробки та захисту інформації» та «Сучасне обладнання захисту інформації».

Підготовлено до друку методичні вказівки до нових лабораторних робіт з дисципліни «Пристрої обробки та захисту інформації».

Результати роботи включено до навчальних матеріалів з дисциплін "Системне програмування", "Об’єктно-орієнтоване програмування" та "Основи Web-програмування". Отримані результати також можуть бути використані в якості матеріалів для самостійної роботи студентів з дисциплін "Системи банківської безпеки", "Криптографічні засоби захисту інформації", "Захищені операційні системи та бази даних".

Відновлено методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Мікросхемотехніка». Підготовлено конспект лекцій з дисципліни «Антени і пристрої мікрохвилевої та оптоелектронної техніки».

Підготовлено до друку і видання методичних вказівок до лабораторної роботи з дисциплін «Фізико-технічні методи захисту інформації» та «Методи та засоби технічного захисту інформації» з назвою «Дослідження звукоізолюючих властивостей листових будівельних матеріалів».

Студентом гр. РП-710 Гальченко А.В. на підставі проведених досліджень підготовлена наукова доповідь для «Тижня науки 2013».

Підготовлено до друку методичні вказівки до нових лабораторних робіт з дисципліни «Системи менеджменту інформаційної безпеки».

Отримані технічні рішення, які спрямовані на вдосконалення системи захисту РЛС 36Д6 від комбінованих завад, будуть впроваджені в курси лабораторних робіт з дисципліни «Цифрова обробка сигналів» на кафедрах «Захист інформації» та «Радіотехніка та телекомунікації», а також під час дипломного проектування.

За спеціальністю 8.17010101 «Безпека інформаційних і комунікаційних систем» захищені магістерські роботи: «Дослідження механізмів запобігання шахрайства та витоку даних в інформаційних структурах комерційних організацій з використанням технології HONEYPOT», вик. Турбін П.С., кер. Карпуков Л.М.; «Розробка заходів з підвищення якості послуг, що надаються в соціальних безпровідних мережах»,вик. Разумовський М.І., кер. Карпуков Л.М.; «Дослідження криптографічних протоколів на базі алгоритму Шнорра», вик Старченко А.І., кер. Козіна Г.Л.; «Розробка системи інтернет-банкінгу», вик. Гудим М.Ю., кер. Козіна Г.Л.; «Аналіз безпеки хмарових обчислень», вик. Юрков Д.С., кер. Козіна Г.Л.

За спеціальністю 8.17010201 «Системи технічного захисту інформації, автоматизація її обробки» захищені магістерські роботи: «Дослідження та покращення рівню безпеки відкритих мережевих систем», вик. Варинський Р.Ю., кер. Щекотихін О.В.; «Модель оцінки інформаційної безпеки підприємства на основі процесного підходу», вик. Скворцов С.С., кер. Романенко С.М.; «Дослідження ступеня захищенності біометричних систем автономного доступу», вик. Колодка П.О., кер. Лізунов С.І.; «Дослідження ступеня захищенності технічних систем автономного доступу», вик. Цегельник Т.О., кер. Лізунов С.І.

Підготовлено курсова робота «Быстродействие шифров “КАЛИНА” и AES», вик. студ.гр.РТ-818 Калінін Д.А., кер. Козіна Г.Л. За результатами курсової роботи підготовлено стаття в журнал РІУ.

Організовано участь студентів ЗНТУ в Міжнародній олімпіаді з інформаційних технологій "ІТ-Планета 2012/2013" – у звітному періоді в олімпіаді прийняли участь:

- 7 студентів кафедри захисту інформації;

- 2 студента кафедри радіотехніки та телекомунікацій;

- 2 студента кафедри обліку та аудиту;

- 1 студент кафедри програмних засобів;

- 1 студент кафедри комп’ютерних систем та мереж.

За результатами відбіркового туру олімпіади 6 студентів взяли участь у регіональних змаганнях у м. Донецьк, четверо з яких зайняли призові місця та були запрошені на Всеукраїнський фінал олімпіади до м. Харків. За результатами Всеукраїнського фіналу двоє студентів запрошені на Міжнародний фінал олімпіади до м. Київ.

Під час проведення Всеукраїнського фіналу олімпіади взято участь у круглому столі "Зустріч з бізнесом: ІТ в освіті та підготовка ІТ-фахівців", що був організований ВГО "Співтовариство ІТ-директорів України". Під час зустрічі взяв активну участь в обговоренні проблем та перспектив в освіті та підготовки фахівців за спеціальностями напряму ІТ.

Результати участі в Міжнародній олімпіаді, матеріали конкурсів та робіт студентів планується використати як в навчальному процесі, так і під час підготовки студентів до конкурсів олімпіади в наступному навчальному році.

За напрямами досліджень студентам запропоновано теми дипломних робіт.

9. Перелік студентів, аспірантів, які виконували роботу:

Студенти: Лисіков С.С., гр. РТ-818; Тверденко А.В., гр. РТ-719; Дашковская К.В., гр. РТ-710; Гальченко А.В., гр. РТ-710; Лізунов Д.С., гр. РТ-710; Дейнега В.А., гр. РТ-718м; Костырский А.В., гр. РТ-718м; Разуваев А.Ю., гр. РТ-718м; Соловей О.Г., гр. РТ-718м; Заболотний Р.А., гр. РТ-818м; Зелинская И.С., гр. РТ-818м; Калинин Д.А., гр. РТ-818м; Щепетов А.Ю., гр. РТ-818м.

Аспіранти: Говоров А.О., Львов О.С., Нікуліщев Г. І.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 156 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...