Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Етап 3. Вирішити ситуаційне завдання



Ситуаційне завдання с однією з найбільш ефективних з точки зору організації навчального процесу форм активних методів навчання. Суть його полягає в предʼявлені ситуації на певний момент функціонування конкретної соціально-економічної системи. Завдання студентів комплексно проаналізувати ситуацію та прийняти рішення в її рамках.

Відповіді студентів не повинні дублювати текст підручників або інших літературних джерел. Студентам необхідно повною мірою виявити свої знання і самостійно сформулювати відповіді, узагальнюючи теоретичні знання та досвід практичної роботи. У той же час не рекомендується давати однозначні відповіді без належних пояснень та обгрунтувань.

1. Проаналізувати динаміку витрат державного бюджету та їх питомої ваги в загальному обсязі видаткової частини на утримання законодавчої влади за останніх три роки.

2. Проаналізувати динаміку витрат державного бюджету та їх питомої ваги в загальному обсязі видаткової частини на утримання виконавчої влади за останніх гри роки.

3. Проаналізувати динаміку витрат державного бюджету та їх питомої ваги в загальному обсязі видаткової частини на утримання Президента України за останніх три роки.

4. Проаналізувати динаміку витрат державного бюджету та їх питомої ваги в загальному обсязі видаткової частини на утримання судової влади за останніх три роки.

5. Проаналізувати динаміку витрат державного бюджету та їх питомої ваги із загальному обсязі видаткової частини на освіту за останніх три роки.

6. Проаналізувати динаміку витрат державного бюджету та їх питомої ваги в загальному обсязі видаткової частини на державне управління за останніх три роки.

7. Проаналізувати динаміку витрат державного бюджету та їх питомої ваги в загальному обсязі видаткової частини па охорону здоровʼя за останніх три роки.

8. Проаналізувати динаміку витрат державного бюджету та їх питомої ваги в загальному обсязі видаткової частини на соціальний захист населення за останніх три роки.

9. Проаналізувати динаміку витрат державного бюджету та їх питомої ваги в загальному обсязі видаткової частини на обслуговування зовнішнього боргу за останніх три роки.

10. Проаналізувати динаміку витрат державного бюджету та їх питомої ваги в загальному обсязі видаткової частини на національну оборону за останніх три роки.

11. Проаналізувати динаміку витрат державного бюджету та їх питомої ваги в загальному обсязі видаткової частини на правоохоронну діяльність за останніх три роки.

12. Проаналізувати динаміку витрат державного бюджету та їх питомої ваги в загальному обсязі видаткової частини на міжнародну діяльність за останніх три роки.

13. Проаналізувати динаміку витрат державною бюджету та їх питомої ваги в загальному обсязі видаткової частини на фізкультуру та спорт за останніх три роки.

14. Проаналізувати динаміку витрат державного бюджету та їх питомої ваги в загальному обсязі видаткової частини на культуру і мистецтво за останніх три роки.

15. Проаналізувати динаміку податкових надходжень та їх питомої ваги в загальному обсязі дохідної бази державного бюджету за останніх три роки.

16. Проаналізувати динаміку надходжень від прямих податків та їх питомої ваги в загальному обсязі дохідної бази державного бюджету за останніх три роки.

17. Проаналізувати динаміку надходжень від непрямих надходжень та їх питомої ваги в загальному обсязі дохідної бази державного бюджету за останніх три роки.

18. Проаналізувати динаміку неподаткових надходжень та їх питомої ваги в загальному обсязі дохідної бази державного бюджету за останніх три роки.

19. Проаналізувати динаміку доходів від операцій з капіталом та їх питомої ваги в загальному обсязі дохідної бази державного бюджету за останніх три роки.

20. Проаналізувати динаміку бюджетних трансфертів та їх питомої ваги в загальному обсязі дохідної бази державного бюджету за останніх три роки.

21. Проаналізувати динаміку надходжень від податку на прибуток підприємств та їх питомої ваги в загальному обсязі дохідної бази державного бюджету за останніх три роки.

22. Проаналізувати динаміку надходжень від ПДВ та їх питомої ваги в загальному обсязі дохідної бази державного бюджету за останніх три роки.

23. Проаналізувати динаміку надходжень від акцизів та їх питомої ваги в загальному обсязі дохідної бази державного бюджету за останніх три роки.

24. Проаналізувати динаміку надходжень від податку на доходи громадян та їх питомої ваги в загальному обсязі дохідної бази державного бюджету за останніх три роки.

25. Проаналізувати динаміку надходжень до Пенсійного фонду та їх питомої ваги в загальному обсязі дохідної бази державного бюджету за останніх три роки.

26. Проаналізувати динаміку дефіциту зведеного та Державного бюджетів України за кілька останніх років в абсолютному та у відсотковому значенні.

27. Проаналізувати динаміку обсягів дохідної та видаткової частин державного бюджету за кілька останніх років з урахуванням їх розподілу на загальний та спеціальний фонди.

28. Проаналізувати ситуацію щодо безробіття в Україні, зробити висновки.

29. Проаналізувати динаміку витрат державного бюджету та їх питомої ваги в загальному обсязі видаткової частини на освіту за останніх три роки.

30. Проаналізувати динаміку податкових надходжень та їх питомої ваги в загальному обсязі дохідної бази державного бюджету за останніх три роки.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 405 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.01 с)...