Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Заходи безпеки



1. З метою рівномірного розподілу навантаження на колеса машини на суші і виключення бокового крену на плаву у всіх випадках розташування ракет повинно бути симетричним відносно повздовжньої осі машини;

2. Якщо після стрільби на напрямних ПУ залишились контейнери з ракетами, що не зійшли, обов'язково необхідно провести їх скидання таким чином:

– ПУ розвернути вліво (вправо) на кут 70-90а;

– натиснути кнопку "АВАРІЙНИЙ ЗБРОС" на БАУ.

3.При виконанні стрільб з навчальною метою аварійне скидання ракет, що не зійшли, проводити після паузи не менше 15 хв.

4. При відсутності ракет, що не зійшли, скидання контейнерів проводиться автоматично в момент відкривання кришки люка завантаження при переведенні ПУ в похідне положення.

5. При наявності на напрямних ПУ контейнерів від ракет 9М111-2 обов'язково слідкувати за тим, щоб в момент опускання ПУ в люк завантаження проводи контейнерів не затягнули їх всередину машини. У випадку затягування контейнерів необхідно установити перемикач "ЖИВЛЕННЯ" в положення «ВИКЛ.» і вручну скинути контейнер, після чого продовжити переведення ПУ в похідне положення.

6. Дотримуватись заходів безпеки при роботі з поворотними і підйомними частинами БМ 9П148.

7. Дотримуватись заходів безпеки при роботі з електрообладнанням, при наявності несправності виключити живлення, роботу продовжувати в ручному режимі.

Підготовка пускової установки до стрільби та походу.

Підготовка ПУ до стрільби та походу полягає: в проведенні «КОНТРОЛЬНОГО ОГЛЯДУ» виробу. Контрольний огляд виробу проводиться перед виходом, на марші, під час привалів (ІЕ.4.2. с.31)

Проводиться перевірка:

1. Надійності кріплення частин виробу: ПУ 9П135М, 9Ш119М1, ТНПО-170.

2. Надійного фіксування виробів на направляючих, лотках та стелажах. Пересування не допускається.

3. Чистоти оптики приладу 9Ш119М1, ТНПО-170, захисного скла, ковпака.

4. Роботи механізмів відкривання та закривання щитка та рамки з захисним склом.

5. Роботи стопора рубки.

6. Роботи стопорів ВН та ГН. Переведення ПУ в БП та ПП в ручному режимі.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 250 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...