Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Навчальні завдання. Ситуація для самостійного розв’язування 20.1



Ситуація для самостійного розв’язування 20.1. Характеристика ситуації. Арбітражний суд м. Києва за заявою державної податкової адміністрації у Шевченківському районі м. Києва порушив справу № 17/323 про банкрутство приватного підприємства „Трипілля” Основні показники господарської діяльності ПП „Трипілля” наведено у його балансі за звітний рік (див. табл. 20.1).

Таблиця 20.1

Баланс приватного підприємства „Трипілля” за звітній рік (на дату порушення справи про банкрутство), грн.

Актив Сума Пасив Сума
1. Оосновні засоби та інші поза оборотні активи 2. Запаси і витрати: - виробничі запаси - незавершене виробництво - витрати майбутніх періодів - готова продукція 3. Грошові кошти, розрахунки та інші активи: - дебітори - аванси видані - грошові кошти         1. Джерела власних і прирівняних до них коштів: - статутний фонд 2. Довгострокові пасиви 3. Розрахунки та інші пасиви: - короткострокові кредити банку - розрахунки з кредиторами: - за товари, роботи, послуги - з оплати праці - із соціального страхування - з бюджетом - з позабюджетних виплат - інші кредити     -    
Баланс   Баланс  

Банківська позика забезпечена заставою виробничих запасів підприємства. Незалежні експерти дали оцінку вартості майна підприємства „Трипілля”, що представлена в таблиці 20.2. Витрати, пов’язані з веденням справи про банкрутство цього приватного підприємства, складають 160 грн.

Таблиця 20.2





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 248 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...