Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання 26



Знайдіть порушення мовних норм. Запропонуйте правильний варіант. Визначте вид помилок, обґрунтуйте відповідь.

1. Суд ухвалив: сплатити неустойку. Фактичне усунення виявлених дефектів проводиться протягом двох тижнів. Дизайнер створив оригінальний внутрішній інтер'єр. За останній час розроблені і прийняті закони по деяких важливим проблематикам нашого життя. Директор заводу відзначив важливість поставленої проблеми для заводу. При завершенні монтажу виробничого устаткування відбувся неприємний інцидент. Очисні споруди, які споруджуються на території країни, допомагають частково вирішити екологічні проблеми. На закінчення слово для доповіді представили президентові фірми. Необхідне єднання всіх ресурсів вітчизняної промисловості.

2. Вже протягом двох тижнів йде вивчення питання. Наявність трудового стажу має велику роль. 3aводу «Кратон» представлений тривалий кредит. Перша трудність відбулася з будматеріалами. Замовник має право повсякчас перевіряти хід і якість робіт. Забезпечити підрядчикові вільний і безпечний доступ до отворів, видалити підлоги і елементи обстановки в уникненні псування. Саме такий вид діяльності у сфері будівництва сьогодні найпозитивніший. В даний час матеріально-технічна база харчової промисловості знаходиться в украй жахливому стані. Були поміщені і виконані контракти з фінською фірмою на постачання металопрокату. Зараз ці функції зведені в особі однієї людини. У виниклих важких умовах колектив комбінату зумів мобілізувати всі свої ресурси для подолання катастрофічного положення. Сучасна етикетка виконує декілька важливих процесів. Правильне дозування інгредієнтів і гомогенне їх змішування в замкнутій системі повинні відповідати всім світовим рецептурам. Як головна сировина для виробництва паст використовували сою. Для реалізації архітектурного проекту нам з вами необхідно організувати зустріч з інвесторами.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 274 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...