Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ПЕРЕДМОВА. Цей підручник призначений для курсантів, студентів та слухачів Академії пожежної безпеки



Цей підручник призначений для курсантів, студентів та слухачів Академії пожежної безпеки.

Мета підручника – забезпечити практичне оволодіння англійською мовою за професійним спрямуванням в межах тем, які входять до програми з предмету «Іноземна мова за професійним спрямуванням (англійська)». Матеріал підручника дає можливість курсантам, студентам та слухачам оволодіти навичками читання та перекладу пожежно-технічних текстів, а також розвиває їх мовленнєві здібності.

Підручник складається з 9 тем і розрахований на 186 годин аудиторних занять. Кожна тема вивчається за єдиною структурою і містить фонетичні вправи, спрямовані на корекцію вимови пожежно-технічних термінів, вправи на словотворення, які допомагають засвоєнню основних англійських афіксів, лексичні вправи, які дають змогу детально розглянути і засвоїти професійно-орієнтовані тексти, граматичні вправи, присвячені вивченню основних граматичних явищ англійської мови, а також вправи на розвиток діалогічного та монологічного мовлення. У підручнику передбачені також вправи для самостійної роботи курсантів та студентів.

Підручник має додаток, в якому розкриті основні граматичні, лексичні та морфологічні явища, а також словник. Автори підручника взяли до уваги нові вимоги сучасної методики навчання іноземних мов.

I. АКАДЕМІЯ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 180 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...