Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Translate into English. 1. До шостої години вечора вони вже переклали третю частину книги



1. До шостої години вечора вони вже переклали третю частину книги. 2. На той момент вони вже дві години писали переклад. 3. До першого червня Рік уже повторив англійську граматику. 4. Учора до восьмої ранку Гай уже поїхав до Лондона. 5. Він дивився матч, доки не задзвонив телефон. 6. Майк вчився у цій школі, доки його батько не одержав роботу в іншому місті. 7. На той час, як він прийшов, вона розмовляла по телефону вже годину. 8. До дванадцяти він закінчив роботу. 9. На той час, як приїхала поліція, зібралася юрба. 10. Вони грали в шахи цілу годину, коли мати покликала їх. 11. На перше січня він займався боксом уже чотири роки. 12. Поки не приїхала дружина, він був невдалим підприємцем. 13. Перш ніж їхати до Пекіна, С’ю вивчала китайську мову й культуру. 14. Вони зайшли до кінотеатру, перш ніж почався фільм. 15. Вони обговорювали це вже години дві, коли у Тома з’явилася ідея. 16. Він дістався дому, перш ніж почався дощ. 17. Вона зробила усі вправи, перш ніж включила телевізор. 18. Вони вже обговорювали останні події, коли з’явилися діти. 19. Вона спала вже дві години, коли у двері хтось постукав. 20. Наша родина жила тут, поки не переїхала. 21. Перш ніж виїхати, він послав нам листа. 22. Коли нарешті з’явився батько, дитина спала вже дві години. 23. Він уже зібрався, коли довідався, що поїзд запізнюється. 24. Дощ ішов цілий тиждень, коли вона приїхала. 25. Неллі пропрацювала цілий ранок.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 895 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...