Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Translate into English. Існує декілька типів інформаційних систем, щоб задовольнити різні інформаційні потреби людини в організації



Існує декілька типів інформаційних систем, щоб задовольнити різні інформаційні потреби людини в організації. Операційні інформаційні системи, які ще звуться іноді системами обробки торгівельних угод (СОТУ), записують та керують торговими угодами, щоб надати інформацію менеджерам, які виконують повсякденні функції в організації. Керуюча інформаційна система (КІС) надає інформацію менеджерам для використання її у вирішенні проблем, контролюванні, прийнятті рішень в ситуаціях, що добре структуровані та формалізовані. Система підтримки рішень (СПР) — інтерактивна інформаційна система, побудована на наборі взаємозв‘язаних даних, яка допомагає користувачу вирішити проблеми.

Інформаційна система маркетингу включає в себе збирання подробиць про щоденні угоди купівлі-продажу, керування та контроль ринкових операцій, і планування купівлі і продажу та стратегій на майбутнє. Ринкова інформаційна система має справу з існуючими продуктами і ринками, та планами щодо них на майбутнє. Щоб дістатися цих цілей, вона в однаковій мірі спирається на системи купівлі-продажу та маркетингу. Система купівлі-продажу записує інформацію про щоденні угоди купівлі-продажу – наприклад: ім’я покупця, коди виробів, розміри замовлень, адреса, куди треба відіслати рахунки та де розвантажити продукцію. Інформація записується з використанням системи обробки угод. Система купівлі і продажу має бути здібна до обробки великого об’єму інформації і таким чином є ідеальною для комп’ютеризації.


UNIT V





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 262 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...