Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Завдання до лабораторної роботи. - Зібрати схему і задати параметри



- Зібрати схему і задати параметри. - Провести дослід з активною навантагою і нульовою індуктивністю трансформатора. Отримати графіки вхідного струму та вихідної напруги і струму.

- Провести дослід з активною навантагою і заданою індуктивністю трансформатора. Отримати графіки вхідного струму та вихідної напруги і струму. Порівняти їх з першим дослідом.

- Провести дослід з активно-індуктивною навантагою і нульовою індуктивністю трансформатора. Отримати графіки вхідного струму та вихідної напруги і струму. Порівняти отримані результати з першим дослідом.

При аналізі результату необхідно в таблицю занести час, за який вихідний струм досягає усталеного значення t (визначається з графіку вихідного струму), значення вхідного та вихідного струму і напруги в усталеному режимі а також аналогічно до роботи 1 визначити коефіцієнт пульсацій вихідного струму. Після виконання роботи необхідно зробити висновок, щодо впливу індуктивності навантаги і трансформатора на ці величини.

По результатам табл.2.1 строятся:

-внешняя характеристика выпрямителя U н=f(Iн)

-энергетические характеристики выпрямителя IDср, IDmax, I (1) max= f(Iн)

- энергетические характеристики выпрямителя S1(1), P1(1)= f(Pн)

2.4 Вміст звіту з лабораторної роботи:

- титульний аркуш;

- мета роботи;

- досліджувана схема та вихідні дані;

- графічні результати досліджень;

- таблиця числових результатів;

- пояснення отриманих результатів та наведення розрахунків;

- висновки.


ЛАБОРАТОРНА РОБОТА №3

Тема роботи: Дослідження однофазного двопівперіодного керованого випрямляча.

Мета роботи: Вивчити роботу перетворювача та вплив характеру навантаження і наявності нульового діода на криві вихідної напруги та струму. Зняти регулювальну характеристику і характеристику навантаження перетворювача.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 164 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...