Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ВИСНОВОК. І. Зауваження щодо якості матеріалів ревізії (перевірки), дотримання термінів її проведення



до матеріалів ревізії _______________________________________________________________________ в ___________________________________________ за період з ________ по ________.

акт ревізії від “ _________ 200__ року № ________

І. Зауваження щодо якості матеріалів ревізії (перевірки), дотримання термінів її проведення:

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

ІІ. Рекомендації щодо усунення недоліків по якості матеріалів ревізії:

__________________________________________________________________________

ІІІ. Завдання щодо реалізації ревізійних матеріалів:

___________________________________________________________________________

Керівник галузевого підрозділу ДФІ _____________ _____________

(підпис) (П.І.Б.)

З висновком ознайомлений:

"___" ______ 200___ р. _______________ _____________

(підпис) (П.І.Б.)

ІV. Рекомендації та завдання щодо реалізації ревізійних матеріалів виконано.

Матеріали прийнято “ ________ 200___ року

Керівник галузевого підрозділу ДФІ _____________ ____________

(підпис) (П.І.Б.)

Після висновку розміщуються:

- пояснення, зауваження або заперечення до акту ревізії керівника суб’єкта господарювання, який підлягав контролю;

- Акт ревізії;

- додатки (додаткова документація, складена за результатами ревізії) до акту ревізії в порядку посилання на них.

При отриманні додаткових матеріалів стосовно реалізації ревізій, внесення їх до сформованої справи здійснюється із зазначенням в Примітках внутрішнього опису справи дати і прізвища, ініціалів особи,що внесла такі дані.

Документи щодо реалізації матеріалів ревізії у справі розташовуються в порядку їх надходження, причому документ – відповідь розмішується одразу за ініціативним документом або документом – запитом.

Справи формуються з оригіналів (у разі їх відсутності – із засвідчених в установленому порядку копій) лише виконаних документів.

Аркуші остаточно сформованої справи (крім титульного та внутрішнього опису) нумеруються суцільним порядком арабськими цифрами, починаючи з останнього аркушу тому справи:

- в правому верхньому куті;

- простим м’яким олівцем.

Кожний том справи не повинен перевищувати 250 сторінок.

Необхідно пам’ятати – ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:

- підшивати у справи невиконані документи;

- включати до справ чернетки, додаткові копії документів та документи, що не мають відношення до ревізії;

- застосовувати для нумерації аркушів справи чорнила, пасти або кольорові олівці.

Також студентам необхідно знати: під час проведення ревізії можуть бути виявлено документи, які свідчать про порушення законодавства, а на об’єкті контролю не гарантується збереження та не виключена можливість їх підробки, посадові особи служби можуть на підставі рішення суду вилучати на строк до закінчення ревізії оригінали таких документів та оформляти вилучення відповідним актом із залишенням у справах об’єкта контролю копій вилучених документів та їх опису. Копії акта вилучення та опису вилучених документів об’єкта контролю вручаються під розписку уповноваженій особі об’єкта контролю. Якщо уповноважена особа об’єкта контролю відмовляється від засвідчення акта вилучення чи підпису про отримання його копії, відповідні документи видаються об’єкту контролю одним із способів:

а) особисто під розписку керівнику або головному бухгалтеру об’єкта контролю;

б) через канцелярію (діловодну службу) з відміткою на примірнику акта органу служби про дату реєстрації в журналі вхідної кореспонденції об’єкта контролю та підписом працівника канцелярії (загального відділу), який здійснив реєстрацію;

в) рекомендованим поштовим відправленням з повідомленням. При цьому на примірнику акта, що залишається в органі служби, зазначаються реквізити поштового повідомлення, яке долучається до матеріалів ревізії.

У разі вилучення документів об’єкта контролю у зв’язку з їх підробленням або виявленими зловживаннями орган служби негайно повідомляє про це правоохоронні органи для прийняття рішення про вилучення таких документів. Якщо правоохоронними органами не прийнято відповідне рішення, зазначені документи в останній день ревізії повертаються об’єкту контролю. Для повернення вилучених оригіналів документів об’єкта контролю, а також їх передачі правоохоронним органам складається відповідний акт та опис повернутих (переданих) документів. Про передачу вилучених оригіналів документів правоохоронним органам орган служби повідомляє об’єкту контролю з наданням копії опису переданих документів. Акт вилучення та опис вилучених документів, акт повернення (передачі) та опис повернутих (переданих) документів реєструються органом служби не пізніше наступного робочого дня після їх підписання в журналі реєстрації описів, форма якого затверджена наказом ГоловКРУ України від 10.05.2006 № 152:

Журнал





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 213 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...