Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Ірпінь-2015



МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

Кафедра військової підготовки

ЗАТВЕРДЖУЮ

Завідувач кафедри військової підготовки

полковник запасу_________ В.А. Шевчук

«____»_________________2015 р.

РОБОЧИЙ ПЛАН

проведення лекційного заняття з навчального розділу

«Військова адміністрація»

Тема 1.«Право військової сфери. Законодавство з військової сфери.

Предмет, система курсу військової адміністрації».

Навчальна мета заняття: Ознайомити студентів з правом військової сфери та його особливостями, законодавством з військової сфери та його класифікацій, предметом, системою курсу військової адміністрації.

Виховна мета: Виховувати у студентів почуття відповідальності за свою професійну підготовку_

Місце проведення заняття: аудиторія № _______________________

Обсяг часу: 2 години ________________________________________

Розглянуто і схвалено на засіданні кафедри

військової підготовки

Протокол №___від «_____»________2011 р.

Ірпінь-2015

ІІІ. Розгорнутий план заняття

№№ з/п Перелік основних і допоміжних питань Час, хв Методичне відпрацювання і матеріальне забезпечення навчального питання
       
  Право військової сфери та його особливості. Законодавство з військової сфери та його класифікація. Предмет, система курсу військової адміністрації.   В.М.Репецький В.М.Лисик Міжнародне Гуманітарне Право. Підручник стор. 161-216

ІV. Прізвища студентів, яких необхідно запитати:

____________________________________________________________________________________________________________________________________

V. Завдання для самостійної роботи по підготовці до наступного заняття:

Доцент кафедри __________ А.О.ЯФОНКІН

(посада) (підпис)

«___»_________2015 р.


Вступ

Успішне проведення реформ з перетворення України на демократичну, соціальну, правову державу значною мірою залежить від успішного реформування воєнної організації держави.

Вирішення існуючих проблем неможливе без формування нового покоління військовослужбовців-професіоналів, відданих служінню українському народові і українській державі.

Вивчення у вищих військових навчальних закладах Міністерства оборони України та військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів курсу "Військова адміністрація" має на меті оволодіння курсантами (слухачами, студентами) основними положеннями законодавчо-нормативного забезпечення військової служби, основ військового будівництва, забезпечення законності у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.

Вивчення дисципліни «Військова адміністрація» дасть їм змогу Вам одержати знання про закономірності та особливості військової служби, як державної служби особливого характеру; розкриває основи національної безпеки та військового будівництва, правові підстави діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань України; висвітлює законодавче забезпечення законності у військових формуваннях, обґрунтовує пільги військовослужбовцям і іншим громадянам у зв’язку з виконанням ними військових обов’язків; розкриває соціальне забезпечення осіб, що проходили військову службу.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 159 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...