Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Поточний контроль



Поточний контроль охоплює:

· якість підготовки та відповіді на практичних заняттях;

· терміни підготовки, якість підготовки і захисту рефератів;

· пропуски лекційних, практичних занять.

Кількість залікових балів, котру може отримати студент за підготовку до занять і активну участь на практичних заняттях встановлюється відповідно до вільного володіння матеріалом, вірних відповідей на додаткові питання. Максимальна кількість балів за підготовку й захист рефератів відповідає рівню виконанню цих робіт та їх захисту без помилок у встановлений термін, мінімальна – з допустимими помилками із захистом пізніше встановленого терміну. При написанні реферату з декількома незначними помилками або неналежним чином оформлене, оцінка знижується на 1-3 бали. При допущені грубих помилок, реферат повинен бути представлений викладачу повторно.

Можливі поточні бали за виконання різних видів роботи з курсу та необхідна кількість балів для зарахування модулів наведено в наступній таблиці:

Модуль Необхідна кількість балів для зарахування модуля / сума залікових балів № теми практичного заняття Поточні бали за результати роботи на практичних заняттях та написання модульних контрольних робіт
  30 … 50 1-4 4-8
  3-6
6-8 3-6
контрольна робота 10 … 20
  30 … 50   3-6
10-11 2-4
  2-4
  1-2
  2-4
контрольна робота 10 … 20




Дата публикования: 2015-09-17; Прочитано: 212 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...