Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Розробка технічного опису на центральну модель колекції



Технічний опис (ТО) – це підсумковий документ, який утримує дані,

необхідні для виготовлення моделі одягу, що проектується. ТО розробляють у відповідності із порядком розробки, узгодження та затвердження ТО на швейні вироби. Зразком для розробки ТО є виріб, виготовлений на типову фігуру базового розміру і зросту.

Єдиними формами для розробки ТО для різних способів виробництва швейних виробів є: «Титульний лист», «Замальовка та опис художньо-технічного оформлення моделі» (додаток В).

На титульному листі технічного опису вказують номер ТО, вид виробу, нормативно-технічну документацію на виготовлення моделі, вид матеріалу, розміри, що рекомендуються для виробництва, та розмір, який прийнятий за базовий, дати розглядання моделі на художньо-технічній раді та затвердження ТО керівником підприємства.

Технічний опис розробляється нам основі моделі, яка проектується в даному дипломному проекті. До складу технічного опису входить: титульна сторінка, зображення моделі та опис зовнішнього вигляду.

Технічний опис розробляється відповідно до вимог виробництва нва підприємствах, тобто стандарти підприємства, що визначають зміст технічного опису.

Технічний опис затверджується керівником підприємства-розробника або підприємства-виробника моделі та не підлягає узгодженню з іншими організаціями.

Технічний опис на центральну модель колекції з конфекційною картою подано у додатку В.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 944 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...