Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Організаційно-правова форма, установчі документи



Товариство з обмеженою відповідальністю « Агруз », створене та діє відповідно до Конституції України, положень Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Закону України « Про господарські товариства », інших законодавчих актів, для здійснення господарської діяльності.

ТОВ «Агруз» є юридичною особою, має самостійний баланс, розрахунковий, та інші рахунки в банках на території України в установленому чинним законодавством порядку, а також штампи та печатку зі своїм найменуванням. Господарство є економічно самостійним, саме визначає напрямки своєї діяльності, спеціалізацію, обсяги виробництва, ціни на продукцію.

ТОВ «Агруз» було засноване 20 січня 2012 р. Згідно Довідки з єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, ідентифікаційний код суб’єкта підприємницької діяльності в єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України 36087416 (додаток 2).

Підприємство знаходиться за адресою:

Україна, 01030 м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 19-21. Форма власності господарства – приватна.

Мета діяльності – організація підприємницької діяльності, залучення юридичних та фізичних осіб до активної діяльності по інвестуванню в економіку капіталовкладень, виробництво та переробка продукції, виконання робіт і послуг, насичення ринку продукцією виробничо - технічного призначення, харчовою продукцією, товарами та послугами, здійснення будь-якої іншої діяльності ц тому числі благодійницької, з метою підвищення добробуту та задоволення потреб населення, а також одержання прибутку.

Основними напрямками діяльності ТОВ «Агруз» згідно зі статуту підприємства (додаток 1) є:

1. Виробництво, переробка та реалізація продовольчих товарів.

2. Оптова а роздрібна торгівля товарами народного споживання, продуктами харчування.

3. Інші напрямки діяльності прямо не заборонені чинним законодавством.

Товариство є юридичною назвою ресторану під назвою «Va Bene», яке займається виготовленням страв італійської кухні.





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 174 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...