Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Yours sincerely



Lara Porter,
Manager cell.com

(based on: http://www.termpaperwarehouse.com)

25. What is wrong with these e-mails? Rewrite them correctly, paying attention at spelling and grammar and using E-mail Guidelines:

E-mail 1:

From: [email protected]

Date: 20.06.2007 14:33:38 GMTUK

To: John Brown

Subject: open day

Dear dr brown im coming to the open day at the univertisy and i wos hopping that i could make an apointment to come and see you I dont now what coarse i would like to do and i thought you mite be able to help me decide thanks very much.

John

E-mail 2:

From: [email protected]

Date: 20.10.2007 17:49:38 GMTUK

To: [email protected]

Subject: UNFAIR ASSIGNMENT MARK

DR JONES

I AM REALLY ANNOYED WITH THE MARK YOU GAVE MY ASSIGNMENT. I WORKED FOR DAYS ON THAT AND I CANNOT BELIEVE YOU ONLY GAVE IT 58%. I KNOW YOU DON'T LIKE IT WHEN STUDENTS DISAGREE WITH YOUR NARROW WORLD VIEW AND THAT IS WHY YOU GAVE ME A BAD MARK. THIS IS A RUBBISH UNIVERSITY THAT DOES NOTHING TO HELP ITS STUDENTS AND MY DAD SAYS YOU WOULD NOT GET A JOB IN THE REAL WORLD.

I DEMAND THAT YOU GET SOMEONE ELSE TO MARK THIS ESSAY WHO ACTUALLY KNOWS SOMETHING ABOUT THE TOPIC.

ROB HALL

E-mail 3:

From: [email protected]

Date: 20.06.2007 14:33:38 GMTUK

To: Professor T. Taylor (Head of School)

Subject:

Hiya Tina

I was wndering if u would give me some help with the assignment you set. I don't understand what u wnt us to do. I thought I might drop by later and have a chat about it - if that's cool with u;) Cya later, Bob x

(based on: http://www.mondofacto.com)





Дата публикования: 2015-09-18; Прочитано: 381 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...